FOTO | Primele imagini de la West Side Flower Fest în prima zi de târg de flori. Zeci de bucureșteni s-au dus special pentru asta în Parcul Drumul Taberei

09 iun. 2023
12795 Afișari
FOTO | Primele imagini de la West Side Flower Fest în prima zi de târg de flori. Zeci de bucureșteni s-au dus special pentru asta în Parcul Drumul Taberei
FOTO | Primele imagini de la West Side Flower Fest în prima zi de târg de flori. Zeci de bucureșteni s-au dus special pentru asta în Parcul Drumul Taberei. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

West Side Flower Fest a început astăzi, la ora 10:00, în Parcul Drumul Taberei. Primăria Sectorului 6 a publicat primele imagini de la eveniment.

„Parcul Drumul Taberei nu a fost niciodată mai frumos”

Zeci de bucureșteni au venit astăzi la evenimentul „West Side Flower Fest”, organizat de PS6 în Parcul Drumul Taberei. Aceștia au admirat arajamentele florale, grădinile tematice cu băncuțe și balansoare și florile de toate felurile.

Unii dintre ei fac și acum poze și se plimbă prin parc, bucurându-se de târgul de flori și de vremea bună de afară.

Imaginile vorbesc de la sine: peste tot aranjamente spectaculoase, grădini tematice cu băncuțe și balansoare, în care te poți relaxa, printre flori de toate felurile.
Copii, părinți și bunici care își fac poze, explorează, se distrează prin labirintul construit de Nicu Bocancea sau participă la ateliere pe cât de educative, pe atât de captivante.” a transmis PS6
Zeci de bucureșteni au participan dimineață la West Side Flower Fest
Zeci de bucureșteni au participan dimineață la West Side Flower Fest. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
De asemenea, zeci de bucureșteni au declarat pentru PS6 că sunt încântați de eveniment și că este minunat:
„Este absolut superb! Parcul Drumul Taberei nu a fost niciodată mai frumos!” au spus aceștia
Primarul Ciprian Ciucu a enumerat motivele pentru care a organizat un târg de flori în Sectorul 6. Primul motiv este strict legat de estetică și de investiția în spațiul verde. Al doilea motiv este timpul liber de calitate petrecut de bucureșteni în sector.
„Din două motive:
1. Estetic. Este foarte important să continuăm investițiile în spațiul verde, pentru creșterea calității vieții oamenilor.
2. Timp liber de calitate petrecut în Sectorul 6. West Side Flower Fest e un festival cu foarte mult bun gust, rafinat, și cred că bucureștenii au nevoie și de astfel de evenimente, nu doar de bâlciuri, târguri.
Atunci am combinat cele două obiective și a rezultat acest minunat festival al florilor. Pe care vrem să-l continuăm. Deja avem evenimente de tradiție – Astrofest, CampRun, West Side Christmas Market – care pun accent pe educație, sport, știință. Și văd că au foarte mare priză la public”,spune Ciprian Ciucu.
Bucureștenii au admirat aranjamentele florale de la West Side Flower Fest
Bucureștenii au admirat aranjamentele florale de la West Side Flower Fest. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Târgul de flori se desfășoară până duminică

West Side Flower Fest este cel mai mare târg de flori din România. Acesta este organizat de Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei și pe Bd. Drumul Taberei.

PS6 a pregătit o mulțime de ateliere, aranjamente florare și momente artistice. Flashmob cu 100 de seniori, fetița-ventriloc care a uimit România și SUA, concert de jazz, sunt doar câteva surprize pregătite pentru vizitatorii festivalului.

Acesta se desfășoară de vineri, 09.06.2023, până duminică, 11.06.2023, ora 21:00.

Articol realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 6

Te-ar putea interesa și:

Cookies