FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”

15 mart. 2024
661 Afișari
FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”
FOTO | Porschele plin de noroi care a făcut mizerie pe un trotuar din Sectorul 2. „Cred că respectivul o să curețe, nu lasă așa”. Sursa foto: Ai parcat ca un bou București

Un SUV Porsche a ajuns celebru pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” după ce proprietarul său a trecut cu mașina prin bălțile de noroi de pe spațiile verzi și a parcat cu o roată pe trotuar și cu trei în mocirlă, nu înainte să lase pe asfalt urme de noroi. Și până la urmă, ce să facem, dacă acolo avea treabă, unde era să o parcheze?

La ce exemple de parcări vedem în traficul bucureștean în fiecare zi, ai spune că parcatul regulamentar este așa, o fandoseală, ceva opțional, ce faci doar dacă ai timp liber sau dacă vrei să îți arăți generozitatea lăsând spațiu pe trotuar și pentru trecători, sau neblocând o „zebră” de pietoni. Cazul pe care îl discutăm astăzi are în prim-plan două personaje principale: un SUV Porsche și un trotuar din Sectorul 2, care a ajuns mânjit cu noroi de personajul menționat anterior.

Porschele plin de noroi care a mânjit un trotuar din Sectorul 2, vedetă pe Facebook

Parcarea șoferului autoturismului german a fost surprinsă de un bucureștean și postată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. În imagini se poate observa cum, în loc să caute un loc de parcare regulamentar sau să parcheze pe marginea carosabilului, șoferul a decis că cel mai bun loc pentru un Porsche este cu trei roți în mocirlă. A patra a rămas totuși pe trotuar, la fel ca urmele de noroi care se întind pe trei-patru metri în spatele mașinii.

După cum e obiceiul, comentariile au venit la scurt timp după postarea imaginii pe grup. Dacă unele persoane aruncă direct cu jigniri, numindu-l pe șofer „tractorist”, alte persoane dau tag în comentarii Poliției Locale Sector 2, în timp ce alți bucureșteni fac haz de necaz și spun cu ironie că „respectivul o să curețe noroiul lăsat pe asfalt, nu lasă așa”.

Sursa foto: Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Linia 368, blocată pe Strada Episcopiei. Un șofer a lăsat mașina în drum, iar autobuzul nu poate trece. STB: Se circula deviat

Operațiunea Cenușăreasa: Trei bărbați au furat 6.000 de perechi de încălțăminte dintr-un depozit din Ilfov. Voiau să le vândă, dar poliția le-a stricat planurile

CNAIR: S-a realizat un punct de întoarcere sub pasajul rutier de pe DN1 (Aeroportul Otopeni). Îl pot folosi doar șoferii care au mașini de până la 3m înălțime

Cookies