FOTO | Piept Alb, cățelul care se plimbă cu tramvaiul 10 prin București, unde miroase speriat pe toată lumea. Ștefania: E Giusy a mea, a fugit din curte, o caut disperată

06 mai 2024
18329 afișări
FOTO | Piept Alb, cățelul care se plimbă cu tramvaiul 10 prin București, unde miroase speriat pe toată lumea. Ștefania: E Giusy a mea, a fugit din curte, o caut disperată
FOTO | Piept Alb, cățelul care se plimbă cu tramvaiul 10 prin București. “Mirosea pe toată lumea și părea speriat” | Sursa foto: Câini pierduși București/ Facebook

Dacă ați avut drum zilele aceasta prin București, pe linia 10, este foarte posibil să-l fi întâlnit pe traseu pe Piept Alb, un cățel care se plimbă cu tramvaiul.

„Cățelul a urcat în tramvai la Eroii Revoluției”

O bucureșteancă l-a întâlnit în tramvaiul 10 pe cățelul maro cu pată albă pe piept care are un aer rătăcit. Cu gândul că poate cineva l-a pierdut și acum îl caută prin oraș, a scris depsre el în comunitatea „Câini pierduși București”, un loc unde iubitorii de animale se sprijină unii pe ceilalți atunci când blănoșii se pierd sau rămân pe drumuri din te miri ce motiv și au nevoie de familii iubitoare:

A urcat la Eroii Revoluției în tramvaiul 10 și a coborât pe Trafic Greu, în stația cu Biserica de la intersecție. Mirosea pe toată lumea din tramvai și părea speriat.

Piept Alb, cățelul care se plimbă cu tramvaiul 10 prin București. “Mirosea pe toată lumea și părea speriat”
Sursa foto: Câini pierduți București / Facebook

Ștefania: Este cățelulușa mea, o caut disperată

Cu puțin timp în urmă, o bucureșteancă ne-a scris să ne spună că este cățelul ei – care este, de fapt, o cățelușă, pe care o cheamă Giusy și care a fugit din curte. A publicat un apel  și pe mai mult grupuri de animale pierdute din București.

Poate a luat-o cineva acasă sau poate a dus-o la un adăpost! Vă rog din suflet, dați share! Zona Eroii Revoluției/Sector 4!!! E cățelușul meu, care a scăpat din curte și nu mai știu ce sa fac! Răspunde la numele de Giusy și, de obicei. e foarte jucăușă si drăgăstoasă!  Ofer recompensa!!! 0724278428 sau 0730483092, Poate a luat-o un om cu suflet bun!

FOTO | Piept Alb, cățelul care se plimbă cu tramvaiul 10 prin București, unde miroase speriat pe toată lumea. Ștefania, stăpâna lui: E al meu, îl caut disperată
Sursa foto: Ștefania Iacob

Un cățel care rătăcit în tramvai și alți blănoși din București

Bucureștenii sunt tare iubitori de animale.

Pisici, căței, papagali, hamsteri, porcușori de guineea, arici  – este o listă lungă de animale cu care bucureștenii se împrietenesc. Se împrietenesc, le iau acasă și transformă orașul într-unul cu foarte mulți posesori de animale de companie. În București, într-una din trei familii trăiește un animăluț.

Iar stăpânii de animale – câini și pisici, îndeosebi – sunt tot mai organizați în comunități, deseori online, în care se sprijină unii pe ceilalți. Cer ajutor când cățelul are o problemă, din care cea mai mai mare rămâne pierderea cățelului, alertează grupul din care fac parte atunci când întâlnesc un animal cu aer rătăcit.

Și, de foarte multe ori, astfel de mobilizări au final fericit: comunitățile se mobilizează, iar într-un final blănoșii ajung cu bine acasă, la familiile lor.

Cookies