FOTO | Peste 140.000 de bucureșteni (și nu numai) au umplut West Side Christmas Market în primele zile cu Târg de Crăciun în Drumul Taberei. Distracția continuă

04 dec. 2023
1826 Afișari
FOTO | Peste 140.000 de bucureșteni (și nu numai) au umplut West Side Christmas Market în primele zile cu Târg de Crăciun în Drumul Taberei. Distracția continuă
FOTO | Peste 140.000 de bucureșteni (și nu numai) au umplut West Side Christmas Market în primele zile cu Târg de Crăciun în Drumul Taberei. Distracția continuă. Foto: PS6

În weekendul prelungit, de la deschidere, peste 140.000 de vizitatori au venit la West Side Christmas Market – târgul de Crăciun din Sectorul 6. PS6 anunță că distracția continuă și săptămâna aceasta în Parcul Drumul Taberei, fiind programate mai multe concerte.

West Side Christmas Market: peste 140.000 de vizitatori, în weekendul prelungit de la deschidere

Peste 140.000 de vizitatori a atras West Side Christmas Market în weekendul prelungit, de la deschidere. Au fost 5 zile de sărbătoare și distracție, care au început cu un spectacol de deschidere, cu focuri de artificii, sute de mii de luminițe festive de Crăciun și un concert susținut de Fuego.

Foto: PS6
Foto: PS6

Distracția a continuat și în celelalte zile cu concerte și activități pentru toate vârstele. Minivacanța de 1 Decembrie s-a încheiat cu un spectacol plin de energie și voie bună, susținut de Gașca Zurli.

Pe 5 decembrie, de Moș Nicolae, Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor urca pe scena West Side Christmas Market.

Peste 30.000 de persoane, la deschiderea târgului de Crăciun din S6

Evenimentul de deschidere a început cu momentul aprinderii luminițelor de Crăciun în Parcul Drumul Taberei. Tot locul a fost învăluit de culoarea și magia cele mai frumoase sărbători de iarnă.

Foto: PS6
Foto: PS6

Luminițele de Crăciun au fost aprinse de un grup format din copii cărora li s-a alăturat și un veteran în vârstă de 100 de ani. Furnicar a fost și la cele 65 de căsuțe cu bunătăți tradiționale sau din toate bucătăriile lumii, care i-au îmbiat pe vizitatori cu vin fiert, cârnați, cartofi prăjiți sau turtă dulce. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Fuego.

A fost un weekend plin de distracție, încheiat cu concert Gașca Zurli

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 s-a deschis miercuri, 29 noiembrie 2023, însă distracția a continuat și în weekendul prelungit. Patinoarul generos, mai mare decât cel de anul trecut, a fost aproape neîncăpător, la fel și cea mai înaltă roată panoramică, de 38 de metri, de unde vizitatorii au putut admira Bucureștiul. Distracție cât cuprinde a fost și la caruselul și trenulețul colorat sau la Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii și-au scris dorințele și s-au jucat cu spiridușii Moșului.

Foto: PS6
Foto: PS6

Cel mai așteptat moment a fost concertul Gașca Zurli, care a umplut de energie și bucurie zecile de mii de participanți veniți pentru spectacol.

West Side Christmas a fost magic! Ne bucurăm că am reușit să colindăm Sectorul 6 și anul acesta și că, deși a fost frig, prietenii noștri s-au încălzit cântând și dansând pe Aram Sam Sam! Surpriza serii a fost Maya, fiica lui Tanti Prezentatoarea! A urcat cu noi pe scenă să colinde și vă spunem drept: a primit cele mai multe aplauze! Până data viitoare, de la cea mai veselă gașcă de aici, primiți… pupici cu sclipici! Sărbători fericite!, au transmis membrii trupei Gașca Zurli.

O nouă săptămână cu distracție

De Moș Nicolae, organizatorii târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei au pregătit un moment special pentru copii și părinți. Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține pe data de 5 decembrie, începând cu ora 19:30, un spectacol plin de veselie, culoare și magie.

Programul concertelor din această săptămână:

  • Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca – 5 decembrie;
  • Florian Rus – 8 decembrie;
  • Alejandro Fernandez – 9 decembrie;
  • Om la Lună – 10 decembrie.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie 2023, așa că ne așteaptă încă 23 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi, transmite PS6.

Programul târgului:

  • Luni – Vineri: 12:30 – 22:30
  • Sâmbătă – Duminică: 11:00 – 22:30

Accesul este gratuit.

Cum ajungi la West Side Christmas Market

Pentru a evita aglomerația, organizatorii West Side Christmas Market le recomandă vizitatorilor să lase mașinile personale acasă și să folosească mijloacele de transport în comun:

  • Metroul – până la stația Parc Drumul Taberei;
  • Tramvaiul 41;
  • Troleibuzele 69, 93;
  • Autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO l Superb! West Side Christmas Market, văzut de sus, și alte 5 imagini grozave

Cookies