FOTO | Peisaj insalubru în Piața 16 Februarie din București, plin de deșeuri aruncate peste tot. „Ce să zic, e o plăcere să mergi la cumpărături”

19 mai 2023
424 Afișari
FOTO | Peisaj insalubru în Piața 16 Februarie din București, plin de deșeuri aruncate peste tot. „Ce să zic, e o plăcere să mergi la cumpărături”
FOTO | Peisajul insalubru al Pieței 16 Februarie din București, plin de deșeuri aruncate peste tot. „Ce să zic, e o plăcere să mergi la cumpărături”. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi

Un bucureștean a surprins niște imagini șocante din zona Pieței 16 Februarie din București. Peste tot sunt aruncate gunoaie, iar zona pare părăsită.

„Piața 16 Februarie, o plăcere să vii la cumpărături”

În timp ce mergea prin zona Pieței 16 Februarie din Sectorul 1 al Capitalei, un bucureștean a observat un peisaj insalubru, plin de deșeuri aruncate pe jos.

Peste tot se văd lăzi, pahare și ambalaje aruncate pe stradă.

Bucureșteanul a făcut câteva fotografii în zona respectivă, pe care, ulterior, le-a postat pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, iar în descriere a spus:

Piața 16 Februarie, o plăcere să vii la cumpărături” – P. M.

Deșeuri în zona Pieței 16 Februarie
Deșeuri în zona Pieței 16 Februarie. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi
Gunoaie aruncate pe jos în zona Pieței 16 Februarie
Gunoaie aruncate pe jos în zona Pieței 16 Februarie. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi

Internauții nu au fost uimiți de cele văzute în imagini, ba chiar din contră, au spus că sunt obișnuiți cu un astfel de peisaj.

Chiar azi înșiram motivele pentru care mi-e silă de această piață.” a scris o femeie

O bucureșteancă a spus că administrația ar trebui să ia măsuri cu privire la mizeria prezentă în această zonă, nu să taxeze producătorii care vând la tarabe.

De câțiva ani, tot așa e. Mizerie peste tot și mai e și plin de șobolani pe sub tarabe! Administrația ar trebui să ia măsuri, nu doar taxe la tarabe!” – A. R.

Piața nu ar sta bine nici la capitolul „Prețuri”, potrivit spuselor unui bucureștean. El a spus că, în comparație cu Piața Crângași, Piața 16 Februarie are prețuri mult mai mari.

Nici 25% din comercianți nu sunt producători autentici. Prețuri mult mai mari în comparație cu Piața Crângasi, spre exemplu.” – R. F.

Internauții consideră că Primăriei nu îi pasă de acea piață și că degeaba fac ei propuneri, nu le va lua nimeni în serios.

Puteți să pomeniți de oricine, oricum nu le pasă. Eu aș propune dărâmarea pieței și refacerea ei, dar…” -E. A.

Te-ar putea interesa și:

Cookies