FOTO | Pasiunea pentru pavele a lui Negoiță s-a extins și pe trecerile de pietoni din Sectorul 3. Un bucureștean supărat: „E disperat să consume tot pavajul!”

10 aug. 2023
2799 afișări
FOTO | Pasiunea pentru pavele a lui Negoiță s-a extins și pe trecerile de pietoni din Sectorul 3. Un bucureștean supărat: „E disperat să consume tot pavajul!”
FOTO | Pasiunea pentru pavele a lui Negoiță s-a extins și pe trecerile de pietoni din Sectorul 3. Un bucureștean supărat: „E disperat să consume tot pavajul!”. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Pavelarea în Sectorul 3 continuă. Se pare că lui Robert Negoiță i-au rămas câteva pavele în plus și, ce s-a gândit? Să le folosească, nu? Și le-a folosit. De data aceasta, după ce a luat fiecare colțișor din Sectorul 3 la pavelat, tot a mai găsit un loc liber, pe mai multe treceri de pietoni, unde a acoperit marcajele cu pavele.

„Așa disperare să consume prostia asta de pavaj…”

Unii bucureșteni din Sectorul 3 devin din ce în ce mai nemulțumiți de pavelele apărute peste noapte în diferite zone și dau vina pe primarul Robert Negoiță.

Reamintim faptul că Negoiță a pavelat trotuare care nu duc nicăieri, scări, rampe, pavele vechi și cine știe ce va mai urma. Cert este că edilul le găsește câte-un scop pavelelor rămase de la alte lucrări.

De această dată, au fost acoperite niște treceri de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu cu pavele. Adică, au fost puse pavele peste marcaje.

Un bucureștean a sesizat această problemă pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3” și a adăugat și câteva imagini cu lucrările:

A pus cineva o poză cu o lucrare, un careu făcut din „piatră” de pavaj, spunând că nu îi vede rostul.
Las și eu aceste fotografii făcute pe Nicolae Grigorescu, lângă intersecția Diham.
Mă fascinează cum s-au dus ei cu trotuarul peste carosabil, anulând și trecerile de pietoni. Așa disperare să consume porcăria asta de pavaj care se macină într-un an de zile!” (T. P.)
Trecere de pietoni din Sectorul 3 acoperită cu pavele
Trecere de pietoni din Sectorul 3 acoperită cu pavele. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sectorul 3
O altă trecere de pietoni din Sectorul 3 a fost pavelată
O altă trecere de pietoni din Sectorul 3 a fost pavelată. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

„Ce fac dacă vreau să traversez, le ofer prioritate mașinilor?”

Bărbatul, nelămurit de ceea ce s-a întâmplat pe Bd. Nicolae Grigorescu, în intersecția Diham, s-a gândit să le pună o întrebare internauților, anume:

Trecerea de pietoni reprezintă prioritate de trecere în cazul pietonilor. În absența marcajului se pierde și această prioritate care, sunt mai mult ca sigur că figurează undeva în Administrarea Străzilor, așa cum figurează orice semafor sau alt marcaj rutier. Eu aș vrea să știu ce se întâmplă în aceste situații, în calitate de pieton. Mă opresc și acord prioritate mașinilor? Daca mă angajez în trecere pe la colțul intersecției, fara a avea marcaj de trecere pietoni, sunt responsabil/vinovat în cazul în care dă o mașină peste mine?”
De-a lungul timpului, mai mulți bucureșteni au sesizat pavelele excesive puse prin Sectorul 3 și au pus nenumărate întrebări pe Facebook, însă, autoritățile nu le-au oferit niciun răspuns.

Bucureștenii se tem că Negoiță le va pune pavele și în frigider

O bucureșteancă a observat că niște scări și o rampă din Sectorul 3, care duc într-un spațiu gol, au fost pavelate. Femeia nu i-a găsit un rost acestei lucrări, așa că le-a cerut părerea și altor oameni.

Mai mulți bucureșteni au stat, s-au gândit, dar nu și-au dat seama ce e acolo și unde duc scările respective.

Negoiță a pavelat scări și o rampă
Negoiță a pavelat scări și o rampă. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

La vederea acestei imagini, un bucureștean a început să se teamă și a spus că Negoiță va ajunge să îi pună pavele până și în frigider:

Mergeți la vot data viitoare, altfel vom avea pavele și în frigider.
Sunt frumoase, sunt utile, dar nu peste tot! Nu toate aleile și spațiile se pretează a fi utilate cu acest material.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies