FOTO | Parcarea de nota 10 de la Doamna Ghica, zisă și „Marele Zid Dubițar”, care a blocat complet trotuarul. „A venit, si el, cu mașinadelamunc’…”

23 mai 2024
6737 afișări
FOTO | Parcarea de nota 10 de la Doamna Ghica, zisă și „Marele Zid Dubițar”, care a blocat complet trotuarul. „A venit, si el, cu mașinadelamunc'...”
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

În apropiere de Pasajul Doamna Ghica, în mijlocul unui trotuar a „răsărit” Marele Zid Dubițar. Un șofer și-a parcat duba de-a latul trotuarului și a blocat complet circulația pietonilor. Nu știm cât a stat acolo mașina (o fi avut de încărcat/descărcat ceva) însă a fost de ajuns ca un locatar din blocul de vizavi să îl pozeze și să posteze „reușita” sa pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Un șofer de dubă a devenit celebru pe comunitatea de Facebook „Ai parcat ca un bou București” după ce a parcat autoturismul de-a latul trotuarului, blocând astfel orice încercare a vreunui pieton de a mai merge pe trotuar pe acea porțiune. Dacă este să judecăm după împrejurări, se pare că duba ar fi fost parcată acolo pentru a încărca sau descărca mobilier și alte obiecte, ținând cont că autoutilitara este parcată cu spatele fix la intrarea spre blocul din imediata apropiere.

Marele Zid Dubițar de lângă Pasajul Doamna Ghica a blocat complet un trotuar

Înțelegem cât de complicat și neplăcut e să te muți, să cari marfă, să te asiguri că n-ai uitat nimic, însă asta nu scuză faptul că trotuarul a fost blocat complet de duba care practic îi obliga pe trecători să o ia pe carosabil, fapt riscant, mai ales în această zonă a Capitalei, unde mașinile circulă cu viteză.

Unii internauți au reamintit în secțiunea de comentarii că a fost dată în folosință parcarea de sub Pasajul Doamna Ghica, însă cu toate astea, șoferul dubei nu a ținut cont de acest aspect. Alții, au făcut haz de necaz și ironii, spunând că „A venit, si el, cu mașinadelamunc’ …” sau „Cum zici, ala nu era locul făcut special pentru duba lui?”.

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Furt într-un mijloc de transport STB: Doi bărbați au șterpelit poșeta unei doamne și au cheltuit 4.000 de lei de pe cardul femeii

Autobuzele STB 100, 203 și 205 au trasee modificate în perioada 24-27 mai. Are loc „Festival du Bonheur – Pour les Gourmands” pe Șoseaua Kiseleff

„Zilele Vecinilor” din București sunt pe lângă Cișmigiu. Pe 1 iunie, pe Brezoianu, jucăm șotron și badminton și mâncăm bunătăți

Cookies