FOTO | Parcare neortodoxă în Parcul Grădina Icoanei. O frumoasă Dacia gri a fost lăsată fix pe mijlocul aleii pietruite

19 iun. 2024
671 afișări
FOTO | Parcare neortodoxă în Parcul Grădina Icoanei. O frumoasă Dacia gri a fost lăsată fix pe mijlocul aleii pietruite
FOTO | Parcare neortodoxă în Parcul Grădina Icoanei. O frumoasă Dacia gri a fost lăsată fix pe mijlocul aleii pietruite. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Nu-s prea multe lucruri sfinte când vine vorba despre parcările din București, iar „capodopera” de astăzi din Parcul Grădina Icoanei ne confirmă acest lucru. O Dacia Dokker a fost parcată la fix pe o alee din parc, lăsând zero spațiu ca să fie ocolită prin stânga sau prin dreapta, dar fiind poziționată perfect pentru a fi pozată și a fi postată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

O parcare neortodoxă chiar din Parcul Grădina Icoanei a devenit virală miercuri pe Facebook, după ce a fost postată pe grupul „Ai parcat ca un bou București”. Autoturismul Dacia Dokker de culoare gri a fost parcat chiar pe una dintre aleile pietruite ale parcului din centrul Capitalei, spre indignarea internauților. Totuși, părerile au fost împărțite în secțiunea de comentarii a postării.

Parcarea neortodoxă din Parcul Grădina Icoanei a strâns păreri împărțite de la internauți

În timp ce unele persoane au criticat această parcare vehement și au amintit faptul că este pasibilă de o amendă usturătoare, alte persoane au spus în comentarii că cel mai probabil ar fi vorba despre mașina persoanelor care sunt însărcinate cu curățarea celor două fântâni din parc.

  • Doar sa comentați stiti… Acea masina este de azi de dimineață si se ocupa cu curățarea celor 2 fântâni!
  • Putea s-o pună în afara parcului sau in așa fel încât să nu fie pe mijlocul aleii pietonale. Daca prestează servicii profesionale și comportamentul ar trebui sa fie asemenea. Normal sa comentăm, comentăm pe banii noștri, probleme?
  • Probabil lucrează acolo și avea nevoie de acces facil la ce căra în spate, iar în zona aia nici nu prea găsești locuri de parcare libere, mai ales lângă parc.
  • Dacă chemați poliția locală o punea rău de tot
    Amendă e de la 3000 la 5000
  • De ce sunteti carcotasi? Nu a parcat pe spatiul verde

Ce-i drept, chiar nu a parcat pe spațiul verde, însă dacă voiai să o iei prin acea porțiune din parc ești cam obligat să calci pe iarbă, deoarece aleea era ocupată aproape de la un capăt la celălalt de autoturismul gri din imagine.

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Cookies