FOTO | Parcare de București, ediția estivală, cu „caracatiță” din Bulgaria. „Dacă nu scrie în română. Șoferul de unde să știe?”

24 iun. 2024
10896 afișări
FOTO | Parcare de București, ediția estivală, cu „caracatiță” din Bulgaria. „Dacă nu scrie în română. Șoferul de unde să știe?”
FOTO | Parcare de București, ediția estivală, cu „caracatiță” din Bulgaria. „Dacă nu scrie în română. Șoferul de unde să știe?”. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București & Unsplash

Parcările de București călătoresc în această perioadă în mai toate țările vecine, datorită „autorilor” pricepuți care nu se dezmint de talentul nativ nici măcar în vacanțe. Dovada vie vine din Veliko Tarnovo, unde un bucureștean a parcat în zonă de „staționare interzisă” și s-a ales cu roata mașinii blocată. Și cu poză și postare pe grupul „Ai parcat ca un bou București”, bineînțeles.

„Simte-te ca acasă” e o sintagmă periculoasă pentru turiștii bucureșteni, care pot înțelege total diferit expresia, în funcție de apucături. Poți să te trezești, de exemplu, cu mașini parcate ca cea din poză, în zona indicatorului „Staționare interzisă” cu excepția intervalului orar menționat. Fotografia a fost făcută în Bulgaria, în Veliko Tarnovo, și a fost postată pe grupul „Ai parcat ca un bou București”.

Comentariile n-au dezamăgit la postarea cu „parcarea bucureșteană” din Bulgaria

După cum era de așteptat, fotografia a adunat pe Facebook comentarii care glumesc pe marginea situației.

  • Dacă nu scrie în romana. Ala de unde sa știe? 😜
  • Să facă multe parcări, dom’le. Că suntem multi cu mașina. Ce ne trebuie trotuar sau spatii verzi?!? Ups 🤭 aici nu sunt in București 🤦🏻
  • Și-a pus antifurt la roata 😅
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Cookies