FOTO | Opel-ul parcat pe-o trecere de pietoni din București care blochează și o bandă de circulație. „Astăzi primește și el premiul”

19 apr. 2024
1412 afișări
FOTO | Opel-ul parcat pe-o trecere de pietoni din București care blochează și o bandă de circulație. „Astăzi primește și el premiul”
FOTO | Opel-ul parcat pe-o trecere de pietoni din București care blochează și o bandă de circulație. „Astăzi primește și el premiul”. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Zi de zi vedem fie pe internet fie în jur, prin București, parcări care mai de care mai haotice, în unele cazuri nu te gândești doar „ce a fost în capul lui/ei când a lăsat-o aici?”, uneori te gândești și „cum a reușit să o pună aici fără să îi spună cineva ceva?”. Cam aceasta este situația cu „exponatul” de astăzi, un Opel parcat pe trecerea de pietoni, care blochează în întregime prima bandă de circulație și care a devenit vedetă pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Greu te mai surprinde o parcare în ziua de azi în București, indiferent cât de unică și de „inspirată” este. Totuși, există cazuri unde putem doar să admirăm „creația” șoferului responsabil și să ne imaginăm ce ar fi putut să îl facă să nu caute un loc de parcare liber. Desigur, există scuzele clasice, tardivele „ce să fac boss dacă aici am treabă?”, „da` ce, am deranjat pe cineva?” sau cine știe ce. Însă aici chiar ar trebui întrebat personal „autorul” – de ce???

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Opel-ul parcat pe o trecere de pietoni care merită „premiat”

Această parcare a fost fotografiată și a devenit virală pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, cu descrierea „Astăzi primește și el premiul…”. Ce-i drept, nu e așa ușor să lași mașina de-a lungul trecerii, să blochezi prima bandă, și să mai lași loc trecătorilor care merg pe zebră doar în dreptul unei băltoace. Sublim, demn de „Bordura de Aur”. Sau „Stâlpișorul de Aur”, că doar stâlpișorii se pare că l-au oprit pe șofer să nu urce mașina și pe trotuar.

CITEȘTE ȘI

ESENȚIAL | Cristian Popescu Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Capitalei. A venit și cu o predicție: „Vă spun că voi câștiga alegerile cu 42%”

Mii de bagaje sunt uitate sau pierdute, în fiecare an, în Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă cu ele și cum le pot recupera pasagerii

Incident „arzător” în Chiajna: Un tânăr a incendiat o mașină, iar flăcările s-au extins la alte două autoturisme. Acesta se află acum în arest

Cookies