FOTO | O stradă ca o albie de râu așteaptă rățuștele de pe Dâmbovița în vizită. Aici, mașinile ar trebui să fie bărcuțe, iar bucureștenii din zonă au devenit campioni la sărituri

30 mai 2023
226 Afișari
FOTO | O stradă ca o albie de râu așteaptă rățuștele de pe Dâmbovița în vizită. Aici, mașinile ar trebui să fie bărcuțe, iar bucureștenii din zonă au devenit campioni la sărituri
FOTO | O stradă ca o albie de râu așteaptă rățuștele de pe Dâmbovița în vizită. Aici, mașinile ar trebui să fie bărcuțe, iar bucureștenii din zonă au devenit campioni la sărituri. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu și lucrul de proastă calitate

Câțiva șoferi au făcut „Testul apei” pe o stradă recent asfaltată din Sectorul 6. Din păcate, aceasta nu a trecut testul, mașinile au „luat” apă.

„A trecut testul, luăm barca”

Mai mulți bucureșteni din Sectorul 6 sunt nemulțumiți de lucrările primarului Ciprian Ciucu, așa că și-au format un grup în care își postează plângerile. Numele grupului este „Ciprian Ciucu și lucrul de proastă calitate”.

Unul dintre bucureșteni a postat pe grup mai multe imagini cu o stradă din sector, recent asfaltată, unde s-au format bălți în urma ploilor. Oamenii spun că dacă lucrările ar fi fost făcute cum trebuie, apa ar fi dispărut.

Este vorba despre zona Veteranilor din Militari, unde „Testul apei” nu a fost trecut cu brio.

Testul Apei în Militari
Testul Apei în Militari. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu și lucrul de proastă calitate

Postarea respectivă a strâns mai multe reacții din partea internauților. Majoritatea sunt de acord cu bucureșteanul care a postat și se declară nemulțumiți de lucrările efectuate de PS6.

Mai mult decât atât, câteva persoane au spus că primarul le-a dat block pe Facebook, ca să nu mai posteze reclamații. Au afirmat că primarului îi plac doar laudele, dar când vine vorba de o problemă, apasă butonul de „block”.

  • Din păcate, mulți din acest grup au fost blocați pe conturile lui Ciucu pentru că nu îi plac reproșurile! Omu’ e învățat numai cu felicitări și cu limbi lungi și catifelate..” – M. C.
  • Sunt blocat. – V. I.
  • Sunt blocat pe două conturi. – M. M.

Un internaut i-a recomandat bucureșteanului să posteze aceste imagini pe un grup în care este și primarul pentru ca acesta să vadă și să ia măsuri:

Daca vrei să vadă și domnul primar, postează și pe grupurile unde se tot laudă. Poate rezolvi ceva. Aici nu cred că o să vadă.” a scris M. M.

Au existat și câțiva internauți care au ironizat situația și au adăugat câteva comentarii comice la postare.

Câteva dintre comentarii

  • „Uraaaaaa, a trecut testul! Luăm barca!” – D. C. P.
  • „În loc să vă bucurați că după ploaie avem o mică Veneție, voi aruncați cu hate la adresa lui domn primar!” – P. M.

Strada Veteranilor a fost asfaltată anul trecut

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat anul trecut că 3 străzi din Microzona 22 vor fi asfaltate. Printre acestea, se numără și strada Veteranilor, de care sunt nemulțumiți bucureștenii.

Lucrările au început întâi în Militari, Microzona 21. Aceasta este cuprinsă între Bulevardul Uverturii, Șoseaua Virtuții, Bulevardul Iuliu Maniu și Strada Dezrobirii.

Ulterior, pentru că erau cu utilajele în zonă, Ciucu a anunțat că vor fi modernizate și străzile Veteranilor, Dreptății, Dealul Țugulea, aflate în Microzona 22.

Te-ar putea interesa și:

Cookies