FOTO | O fetiță din București și-a adunat jucăriile cu care nu se mai juca și s-a dus cu ele în parc, să le vândă. Toți banii strânși vor fi donați unei fundații

30 aug. 2023
30358 Afișari
FOTO | O fetiță din București și-a adunat jucăriile cu care nu se mai juca și s-a dus cu ele în parc, să le vândă. Toți banii strânși vor fi donați unei fundații
FOTO | O fetiță din București și-a adunat jucăriile cu care nu se mai juca și s-a dus cu ele în parc, să le vândă. Toți banii strânși vor fi donați unei fundații. Sursa foto: Facebook/ Bucureștii Noi/ Irimia Gabriela

O fetiță s-a hotărât să își vândă jucăriile de care nu mai are nevoie și să doneze toți banii strânși unei asociații din București. Fapta ei a fost apreciată de foarte mulți bucureșteni.

Fetița și-a strâns jucăriile și a mers cu ele în parc

O fetiță din Bucureștii Noi a observat că are destul de multe jucării de care nu mai are nevoie, așa că, sprijinită de mama ei, s-a hotărât să le strângă și să le vândă în parc.

Zis și făcut. Fetița și-a selectat jucăriile, a luat o păturică, după care a mers în parc și le-a expus. Lângă păturica cu jucării, fata a lăsat chiar și un bilețel, pe care a scris următorul mesaj:

Toți banii vor fi donați la Fundația Bucureștii Noi – Cu toată inima lângă tine!”

O fetiță și-a pus la vânzare jucăriile
O fetiță și-a pus la vânzare jucăriile. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi/ Irimia Gabriela

Mămica fetei a fotografiat-o și le-a povestit bucureștenilor, pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi” despre fapta bună a copilului său.

Josephine a decis sa doneze jucăriile.
Toți banii vor fi donați Fundației Bucurestii Noi.” (I. G.)
Mai multe persoane au văzut postarea și au lăudat atât atitudinea fetiței, cât și pe cea a mamei.
O femeie a spus că își dorește să se alăture acestui demers și să doneze și ea câteva picturi și jucării:
M-aș alătura cu drag acestui demers de a vinde, iar banii obținuți sa-i donăm. Eu i-aș dona unei asociații care se ocupă de animalute, sunt și ei suflete care trebuie să trăiască.
Poate găsim o soluție împreună să facem ceva asemănător, mai multe persoane. Haine, jucării, eu am și câteva tablouri pictate de mine și pe care le-aș pune la vânzare.” (D. C. P.)
Mămica, încântată de atitudinea femeii, a fost de acord cu propunerea sa și i-a lăudat ideea.

Despre Fundația Bucureștii Noi

Fundația Bucureștii Noi a fost înființată în 1998 și are sediul în strada Liniștei nr. 15. Scopul Fundației este de a îmbunătăți condițiile de viață a persoanelor care se află în situații de dificultate depâșind, pe cât posibil, obstacolele materiale și promovând, unde este posibil, educația.

La început, Fundația Bucureștii Noi a ajutat vârstnici singuri și familii sărace, iar, în prezent, grupurile țintă sunt formate din copiii și tinerii din Bucureștii Noi și din zonele limitrofe.

Persoanele care vor să doneze bani, haine, accesorii sau alte bunuri, o pot face AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies