FOTO | O femeie de 78 de ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei: Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

08 mai 2024
367 afișări
FOTO | O femeie de 78 de ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei: Sunați la 112 dacă ați văzut-o!
FOTO | O femeie de 78 de ani a dispărut din Sectorul 1. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea ei: Sunați la 112 dacă ați văzut-o! | Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unei femei ce a dispărut din Sectorul 1. Aceasta a plecat de acasă marți, însă, din păcate, nu a mai revenit. Cei care dețin informații despre aceasta sunt rugați să anunțe autoritățile.

O femeie de 78 de ani a dispărut din Sectorul 1

Direcția Generală de Poliția a Municipiului București (DGPMB) a anunțat, printr-un comunicat de presă, că o femeie a dispărut din Sectorul 1 al Capitalei.

Oamenii legi au fost sesizați despre dispariția acesteia marți, 7 mai 2024. Se pare că femeia a plecat de acasă în jurul orei 07:30, însă nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Roșu Emilia și are vârsta de 78 de ani. Pentru a putea fi recunoscută cu ușurință de oameni, Poliția a transmis și semnalmentele femeii pe care o caută.

Iată care sunt acestea:

  • Înălțime: 1,58 metri,
  • Greutate: 54 kilograme,
  • Față ovală, păr grizonat, ochi căprui, ten alb.

Polițiștii apelează la ajutorul bucureștenilor

Polițiștii din cadrul DGPMB au transmis și informații în ceea ce privește hainele cu care era îmbrăcată femeia la momentul la care a fost văzută pentru ultima dată. Astfel că, în ziua dispariției sale, aceasta purta:

  • Un halat de culoare albă cu floricele albastre.

Locuitorii Capitalei, și nu numai, care au văzut bătrâna în vârstă de 78 de ani, sau care pot să ofere informații în ceea ce privește locul unde aceasta ar putea fi găsită, sunt rugați să anunțe forțele de ordine.

Orice informație, chiar dacă pare neimportantă, poate conduce la găsirea bătrânei. Pentru a oferi informațiile avute, cetățenii pot apela la numărul unic de urgență 112. DGPMB a transmis:

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

La dispoziția bucureștenilor a fost pusă și o fotografie a femeii dispărute din Sectorul 1, astfel încât să poată fi recunoscută cu ușurință. Iată imaginea:

Femeia dispărută din Sectorul 1
Femeia dispărută din Sectorul 1| Sursă foto: Direcția Generală de Poliția a Municipiului București

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies