FOTO | Numele primarului, pe toate blocurile reabilitate. Negoiță s-a semnat „cu prietenie” pe plăcuțele cu adresa de la intrarea în scări. O fi făcut scurtă la mână?

16 nov. 2023
2531 Afișari
FOTO | Numele primarului, pe toate blocurile reabilitate. Negoiță s-a semnat
FOTO | Numele primarului, pe toate blocurile reabilitate. Negoiță s-a semnat "cu prietenie" pe plăcuțele cu adresa de la intrarea în scări. O fi făcut scurtă la mână?. Sursa foto: B365.ro

Mai nou, Robert Negoiță a început să își pună numele pe mai multe blocuri din Sectorul 3. Primarul s-a semnat „cu prietenie” pe blocurile care au fost deja reabilitate.

„Bloc reabilitat de PS3”

Recent, pe mai multe blocuri din Sectorul 3 au apărut plăcuțe pe care apare sigla Primăriei Sectorului 3 și, bineînțeles, numele primarului Robert Negoiță.

Imaginați-vă: aveți bagaje, vă căutați cheia și dați să deschideți ușa scării de bloc când, pe peretele blocului, vedeți scris mare „Cu prietenie, Robert Negoiță” pe o plăcuță argintie.

Acele blocuri pe care au fost puse plăcuțele fac parte din imobilele care au fost deja reabilitate de PS3.

În ultimul timp, Robert Negoiță a tot insistat pe tema reabilitării blocului, ba chiar i-a îndemnat pe cetățenii care nu au blocurile reabilitate termic să depună cât mai repede actele.

Haideți rapid cu dosarele cei care nu aveți încă blocurile reabilitate termic și doriți să se lucreze și la voi cât mai curând.
Reabilitarea termică pe programul de acum înseamnă și montarea panourilor fotovoltaice, dar și schimbarea lifturilor acolo unde există. Nu trebuie ratat, zic eu”, a scris primarul pe Facebook în urmă cu câteva zile.
Astfel, ca să arate că blocurile respective au beneficat de reabilitare din partea PS3, Negoiță s-a decis să monteze acele plăcuțe care conțin inclusiv adresele acestora.
Imobilele au fost reabilitate din fonduri europene.

Iată cum arată plăcuța pusă pe unul dintre blocurile din Sectorul 3

Plăcuță pusă de Negoiță pe unul dintre blocurile din Sectorul 3
Plăcuță pusă de Negoiță pe unul dintre blocurile din Sectorul 3. Sursa foto: B365.ro

Negoiță i-a îndemnat pe bucureșteni să ceară panouri voltaice pe blocuri

Luna trecută, Robert Negoiță s-a urcat pe un bloc cu panouri voltaice și a vorbit despre energia verde. Totodată, le-a recomandat cetățenilor care au blocurile reabilitate termic să depună o cerere de solicitare la PS3 pentru panouri voltaice.

Dacă locuiți în Sectorul 3 și stați într-un bloc reabilitat termic și vreți să aveți așa ceva făcut de Primăria Sectorului 3, nu ezitați să veniți să faceți o solicitare către PS3, cu o hotărâre de la Asociațiile de Proprietari.

Cu toate astea, primarul nu a promis că vor fi montate panouri solare pe toate blocurile solicitate, dar, a spus că vor fi puse în limita bugetului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies