FOTO | Niște muncitori care schimbă pavele prin Sectorul 3 au lăsat în urma lor dezastru. Bucureștean: De o lună și jumătate avem munți de mizerie pe stradă

04 sept. 2023
7557 afișări
FOTO | Niște muncitori care schimbă pavele prin Sectorul 3 au lăsat în urma lor dezastru. Bucureștean: De o lună și jumătate avem munți de mizerie pe stradă
FOTO | Niște muncitori care schimbă pavele prin Sectorul 3 au lăsat în urma lor dezastru. Bucureștean: De o lună și jumătate avem munți de mizerie pe stradă | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3

Câțiva muncitori care lucrează pentru a înlocui pavelele vechi de pe trotuarele din Sectorul 3 lasă în urma lor munți de mizerie pe stradă, susține un locuitor. Persoana respectivă se plânge de faptul că această situație persistă de o lună și jumătate, iar autoritățile nu au găsit nicio soluție pentru a rezolva problema.

Munți de gunoaie lăsați pe trotuare în urma lucrărilor de înlocuire a pavelelor realizate în Sectorul 3

O persoană din Sectorul 3 a publicat pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3” mai multe fotografii cu mizeria lăsată în urmă de câțiva muncitori care se ocupă de înlocuirea pavelelor de pe trotuare. Persoana respectivă susține că se confruntă cu această situație de o lună și jumătate.

Pe lângă faptul că muncitorii nu curăță mizeria rezultată în urma lucrărilor, aceștia fac și multă gălăgie, mai spune persoana care a publicat imaginile.

Acesta este mesajul înoțit de fotografii:

Avem o luna si jumătate de cand stam cu munți de mizerie pe strada. Muncitori care au facut efectiv dezastru peste tot. Suportam țipetele lor si mizeria si pe care o lasa in urma si nimeni nu se sesizează! Unde sunteti dragilor? In birouri? Stati la aer conditionat si noi suportam calvarul facut de aceasta firma? Dl Primar veniți pe strada Tuculescu langa instituția Dvs unde zac munții de mizerie si betoane.

În secțiunea de comentarii, un bărbat a transmis că și el a făcut o sesizare autorităților, însă problema nu a fost rezolvată:

I-am făcut și eu o sezizare și mi-a spus sa avem răbdare… a trecut o luna și tot mai am răbdare.

Totodată, o altă persoană s-a plâns de faptul că un petic din asfalt de câțiva metri a fost ras, însă de 3-4 luni nimeni nu a acoperit zona:

Aveți ce ați votat… la mine in zona a rămas un petic de asfalt ras de cam 2/3 metri de vreo 3/4 luni și nimeni nu îl acoperă. Tot ce fac acești „muncitori” e sa monteze cat mai multe dale nu contează calitatea ci cantitatea…

Galerie foto cu mizeria lăsată în urmă de muncitori

Acestea sunt pozele de la fața locului:

Mizerie lăsată de muncitori după efectuarea unor lucrări | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Mizerie lăsată de muncitori după efectuarea unor lucrări | Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3
Mizerie pe trotuar | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Mizerie pe trotuar | Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3
Mizerie lăsată pe trotuar | Sursa foto: Facebook - Cetățean Sector 3
Mizerie lăsată pe trotuar | Sursa foto: Facebook – Cetățean Sector 3

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies