FOTO | Nicușor Dan a anunțat că au fost reparate 4 locuri de joacă din Parcul Circului, dar urmează și alte parcuri. „În Cișmigiu trebuie să înlocuim toate echipamentele”

17 iul. 2023
789 afișări
FOTO | Nicușor Dan a anunțat că au fost reparate 4 locuri de joacă din Parcul Circului, dar urmează și alte parcuri. „În Cișmigiu trebuie să înlocuim toate echipamentele”
FOTO | Nicușor Dan a anunțat că au fost reparate 4 locuri de joacă din Parcul Circului, dar urmează și alte parcuri. „În Cișmigiu trebuie să înlocuim toate echipamentele”. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Au fost finalizate reparațiile la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat, iar până la finalul lunii iulie vor fi redeschise încă două din Parcurile Bordei și Tineretului, după spusele primarului Nicușor Dan.

Echipamentele de joacă din Parcul Cișmigiu nu au putut fi reparate

Nicușor Dan a anunțat luni pe pagina sa de Facebook că au fost finalizate lucrările la cele patru locuri de joacă din Parcul Circului de Stat. De asemenea, edilul a transmis că, până la finalul acestei luni, vor fi redeschise alte două spații de joacă în Parcul Bordei și în Parcul Tineretului.

Am finalizat reparațiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat și până la finalul acestei luni vom redeschide alte 2 locuri de joacă în Parcurile Bordei și Tineretului” a scris edilul pe Facebook.
Locuri de joacă în Parcul Circului de Stat
Locuri de joacă în Parcul Circului de Stat. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
Nicușor Dan a mai transmis și că echipamentele de joacă din Parcul Cișmigiu nu au putut fi reparate și că acestea vor fi înlocuite integral cu altele noi.
În ceea ce privește Parcul Cișmigiu, unde echipamentele de joacă nu au mai putut fi reparate și trebuie înlocuite integral, vom atribui zilele următoare contractul pentru achiziția unor echipamente moderne, realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare și care conferă o siguranță sporită în exploatare, complexitate și diversitate” a declarat Nicușor Dan.
Mai mult decât atât, primarul general al Capitalei a spus că bugetul alocat anul acesta pentru investiții și întreținere a parcurilor administrate de Primăria Municipiului București este de 169 milioane de lei.
Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziție pentru reabilitarea, modernizarea și/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă” a mai transmis edilul.
Parcul Circului de Stat
Parcul Circului de Stat. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Te-ar putea interesa și:

Cookies