FOTO | Neprietenoasa stradă a Prieteniei din Sectorul 3: a fost reasfaltată pe jumătăți și nu are nici trotuare

11 iul. 2024
1720 afișări
FOTO | Neprietenoasa stradă a Prieteniei din Sectorul 3: a fost reasfaltată pe jumătăți și nu are nici trotuare
FOTO | Neprietenoasa stradă a Prieteniei din Sectorul 3: a fost reasfaltată pe jumătăți și nu are nici trotuare. Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

Vin vești proaste de pe strada Prieteniei din Sectorul 3 al Capitalei, unde se pare că nu-s toate lapte și miere. De exemplu, un cetățean a postat pe Facebook fotografii cu rezultatul celor mai recente asfaltări de pe această străduță, și cu imaginile înainte/după lumea se întreabă acum un singur lucru: de ce? De ce a fost necesară reasfaltarea?

Nu toate-s bune și frumoase pe strada Prieteniei din Sectorul 3, greu de crezut, știm. Se pare că un nume frumos nu e de ajuns pentru o străduță. Problemele au apărut în ultima perioadă, potrivit unui locuitor din zonă, care a publicat rezultatul celor mai recente lucrări de asfaltare pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”. De asemenea, acesta a publicat și felul în care arăta drumul înainte de intervenția autorităților.

Strada Prieteniei din Sectorul 3 nu mai este atât de prietenoasă de la ultima asfaltare

În imaginea cu rezultatul lucrărilor se poate vedea cum strada a fost reasfaltată doar pe jumătateiar jumătatea unde s-a păstrat asfaltul inițial a fost crăpată de lucrările de reasfaltare a părții „norocoase” de stradă. De asemenea, se poate observa cum asfaltul vechi este și pătat de smoală, după ce că este crăpat. Mai trebuie să menționăm că nu se vede nicio urmă de trotuar în poză pe strada Prieteniei?

Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

Deși nici înainte de așa-zisa reasfaltare nu se poate pune problema despre trotuare, măcar asfaltul era în stare bună, era fără gropi sau denivelări sesizabile și se prezenta corespunzător pentru o străduță dintre blocuri. Acum vine întrebarea: de ce s-a asfaltat? Sau de ce doar jumătate?

Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

CITEȘTE ȘI

Cookies