FOTO | Negoiță s-a trezit devreme sâmbătă dimineață și a mers să planteze palmieri în parcul de plante exotice de la Hala Laminor. „Spor la treabă să avem!”

21 oct. 2023
14524 Afișari
FOTO | Negoiță s-a trezit devreme sâmbătă dimineață și a mers să planteze palmieri în parcul de plante exotice de la Hala Laminor. „Spor la treabă să avem!”
FOTO | Negoiță s-a trezit devreme sâmbătă dimineață și a mers să planteze palmieri în parcul de plante exotice de la Hala Laminor. „Spor la treabă să avem!”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță are două mari pasiuni pe care le arată prin lucrările sale atât cetățenilor din Sectorul 3, cât și a celor din celelalte sectoare ale Capitalei, anume: pavele și palmieri. Astăzi s-a ocupat de cea de-a doua pasiune a sa și a mers să-și planteze arborii preferați în parcul de plante exotice de la Hala Laminor. (Da, chiar amenajează un parc cu plante exotice).

„Cine se trezește sâmbătă dimineață, palmieri plantează”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a trezit devreme sâmbătă dimineață și a decis să meargă în parcul de plante exotice de la Hala Laminor pentru a-l amenaja.

Și, cu ce credeți că l-a amenajat? Cu palmieri, bineînțeles.

A chemat un autoturism special care a livrat palmierii, și-a așteptat echipele și s-a pus pe treabă. A contribuit chiar și el la săparea gropilor în care urmau să fie plantați arborii.

Vehiculul care a adus palmierii
Vehiculul care a adus palmierii. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Ulterior, după ce și-a terminat treaba, i-a anunțat și pe cetățenii din Sectorul 3 despre lucrare, pe pagina sa de Facebook.

Ba chiar a făcut și o mică glumă în postarea respectivă.

Cine se trezește sâmbăta de dimineață…palmieri plantează.

Eh, mai glumim și noi, dar dincolo de asta chiar am început să amenajăm parcul de plante exotice de la Hala Laminor. Complicat și provocator, dar alături de colegii mei o scoatem la capăt, iar rezultatul va fi, sunt convins, de excepție.
Spor la treabă să avem!”, a declarat edilul.

Robert Negoiță a plantat palmieri
Robert Negoiță a plantat palmieri. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Negoiță a avut un conflict cu Nicușor Dan din cauza palmierilor plantați la Unirii

În urmă cu câteva luni, între primarul Sectorului 3 și primarul general al Capitalei a avut loc un conflict. Robert Negoiță a plantat, fără aprobare, mai mulți palmieri în zona Piața Unirii.

La nici 48 de ore după, Nicușor Dan s-a dus împreună cu Horia Tomescu pentru a scoate arborii din pământ. Ulterior, copacii i-au fost restituiți primarului Sectorului 3, care s-a descis să îi replanteze în aria administrată.

Și nu doar la Unirii a plantat palmieri în trecut, ci și în zona noului pasaj construit la Pallady.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies