FOTO | Misterios autocar roz pe străzile din București. Ne anunță că „Peppa Pig ne iubește”, Piedone zice că i-a făcut cineva o surpriză, STB se leapădă de campania la PMB

22 mai 2024
16469 afișări
FOTO |  Misterios autocar roz pe străzile din București. Ne anunță că „Peppa Pig ne iubește”, Piedone zice că i-a făcut cineva o surpriză, STB se leapădă de campania la PMB
FOTO | Misterios autocar roz pe străzile din București. Ne anunță că „Peppa Pig ne iubește”, Piedone zice că i-a făcut cineva o surpriză, STB se leapădă de campania la PMB | Sursa foto: Ești din Sectorul 2/A. M. - Facebook

Un autobuz roz, cu personajul din desene animate pentru copii Peppa Pig, care poartă ochelari, însoțit de mesajul „Peppa Pig vă iubește”, a fost văzut marți, 21 mai, pe străzile din București.

Un candidat a fost comparat cu acest personaj de medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care a fost ales de PSD+PNL să candideze la Primăria Capitalei, însă a fost retras din cursă la scurt timp. Atunci când și-a depus candidatura la PMB, Cristian Popescu Piedone a venit îmbrăcat într-un tricou pe care era inscripționat mesajul „Je suis Peppa Pig”.

Totodată, Societatea de Transport București a anunțat, pe Facebook, că autobuzul nu aparține flotei: „Nu există contracte de închiriere mijloace de transport între STB și candidații la Primăria Capitalei.”

Piedone: „Eu știu a cui o fi?”

Printre primele imagini apărute în mediul online cu autocarul roz au fost publicate pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2”.

Autocar roz cu Peppa Pig | Sursa foto: Ești din Sectorul 2/A. M. - Facebook
Autocar roz cu Peppa Pig | Sursa foto: Ești din Sectorul 2/A. M. – Facebook

Reacțiile nu au întârziat să apară. Multe persoane au crezut că face parte din campania electorală a lui Piedone, însă acesta a declarat pentru Gândul că nu a fost ideea lui:

Oficial și neoficial, (acțiunea cu autocarul n.r.) e și a mea și nu-i a mea. Se contabilizează la mine, dar eu știu a cui o fi? Eu le mulțumesc celor care au avut ideea asta.

Senzațională idee, le mulțumesc, cineva vrea să îmi facă un bine.

Lavinia Șandru, coordonatorul de comunicare al PUSL, a declarat, tot pentru Gândul, că acțiunea nu este una derulată de echipa de campanie.

Oricum, e ceva simpatic, iar mesajul lor este unul pozitiv. Într-o lume plină de agresivitate, un mesaj care înseamnă la ceva pozitiv mi se pare tare bun. Peppa Pig ne iubește, ceea ce nu e un lucru rău.

Răspunsul STB

Societatea de Transport București a anunțat, pe pagina de Facebook, nu există contracte de închiriere a mijloacelor de transport din flotă încheiate cu candidații la Primăria Capitalei.

NU există contracte de închiriere mijloace de transport între STB și candidații la Primăria Capitalei.

În câteva articole de presă publicate de mass-media, miercuri, 22 mai 2024, se menționează că unul dintre candidații la Primăria Municipiului București „a închiriat un autobuz de la STB” și l-a colantat cu mesajul „Peppa Pig vă iubește!”.

Pentru corecta informare a opiniei publice, STB SA face precizarea că NU există contracte de închiriere a unor mijloace de transport cu niciunul dintre candidații la Primăria Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies