FOTO | „La Gunoaie”, un nou posibil „punct de atracție” din București. E pe strada Mihai Eminescu, peste drum de Ambulanță

22 mai 2024
318 afișări
FOTO |
FOTO | "La Gunoaie", un nou posibil "punct de atracție" din București. E pe trotuarul de pe strada Mihai Eminescu, peste drum de Ambulanță | Sursa foto: Sector 2 - Informații și dezbateri/Facebook

Mai țineți munte munții de gunoaie care se înălțau semeți pe trotuare din București, în faimoasa „Criză a Gunoaielor” din Sectorul 1?

Aceste noi forme de relief urban de regulă urât mirositoare din situația prezentă, semnalată de un bucureștean din Sectorul 2, nu-s chiar ca atunci, dar nici foarte departe nu sunt.

Când un trotuar din București devine un fel de ghenă de gunoi

Bucureșteanul, membru al comunității „Sector 2 – informații și dezbateri”, publică imagini de pe strada Mihai Eminescu, transformată pe alocuri într-o ghenă de gunoi, și descrie astfel situația:

Așa arată un trotuar aferent unei străzi intens circulate, strada Eminescu, vis a vis de stația de ambulanta.

Gunoi pe trotuar
Sursa foto: Sector 2 – Informații și dezbateri / Facebook

Pe trotuarul de pe strada Mihai Eminescu, peste drum de Ambulanță (care este la numărul 226), poți călca în aproape orice nu le-a mai trebuit bucureștenilor care au aruncat gunoiul în drum.

Mic inventar de gunoi de pe trotuar

E un dâmb de crengi uscate, alături de care odihnesc, în nicio ordine anume, următoarele:

  • pungi și saci cu nici nu vrei să știi ce ar putea scunde
  • caserole în care a fost, probabil, un șnițel cu cartofi prăjiți;
  • pahare din care s-a sorbit sucul până la ultima picătură
  • cutii de te miri ce și orice

Pentru persoanele fizice care locuiesc la case în Sectorul 2, contractele cu compania de salubrizare se fac individual. Un alt bucureștean din aceeași comunitate „Sector 2 – Informații și dezbateri” spune că, pe străduțele din zonă, sunt mai mulți locuitori care nu au contracte.

Dar, dincolo de această bănuială, este realitatea cu acești munțișori de gunoi de pe trotuar și detaliul ironic cu coșul de gunoi praspăt golit, cu punga abia schimbată.

Poate vrei să citești și:

Cookies