FOTO l Superb! West Side Christmas Market, văzut de sus, și alte 5 imagini grozave. Câți bucureșteni au fost deja la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

03 dec. 2023
8580 Afișari
FOTO l Superb! West Side Christmas Market, văzut de sus, și alte 5 imagini grozave. Câți bucureșteni au fost deja la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei
FOTO l Superb! West Side Christmas Market, văzut de sus, și alte 5 imagini grozave. Câți bucureșteni au fost deja la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu/ Bucharest

Dacă ați fost la West Side Christmas Market, probabil că ați observat că este destul de luminat și poate fi observat de la distanță. Dar, v-ați întrebat vreodată cum arată Târgul de Crăciun din Drumul Taberei de la înălțime? Mai jos, vă prezentăm câteva imagini spectaculoase cu acesta.

Prima și cea mai spectaculoasă imagine: West Side Christmas Market de la înălțime

Pentru cei ce nu știu, West Side Christmas Market este un târg de Crăciun organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD UNIVERSE, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Târgul se desfășoară în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie 2023.

O imagine impresionantă cu West Side Christmas Market, văzut de la înălțime, a fost publicată de Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook. Târgul de Crăciun arată, în imaginea respectivă, ca un tărâm de poveste. E plin de lumini colorate, oameni, copaci și, cireașa de pe tort: roata panoramică.

West Side Christmas Market
West Side Christmas Market. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu, Bucharest

Alte imagini spectaculoase de la Târgul de Crăciun

În prima zi, la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei s-au adunat peste 30.000 de oameni. În a doua seară, PS6 spune că a fost la fel de plin. Deci, zeci, poate chiar sute de mii de bucureșteni și turiști au vizitat West Side Christmas Market, încă din primele zile.

Totodată, reamintim care sunt principalele atracții de la târg, pe care le puteți vedea în imaginile spectaculoase ce vor urma:

  • Un patinoar generos;
  • O roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o priveliște asupra Capitalei;
  • Peste 65 de căsuțe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiționale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar și cu decorațiuni și cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colțurile României;
  • Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri în intervalul 16:00 – 21:00, iar în weekend de la 11:00 la 22:00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la ora 15:00.
  • La Atelierul Spiridușilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toți copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Aici vor fi organizate ateliere de scris felicitări pentru Moșul, de desen, de confecționat globuri, ghirlande, decorațiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinții și bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii și persoanele cu dizabilități aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11:00 – 14:30 și 15:00 – 18:00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moș Nicolae, între orele 19:00 și 20:00.
Artificii
Artificii. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
Concert la West Side Christmas Market
Concert. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
Patinoar West Side Christmas Market
Patinoar. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
Târgul văzut de sus
Târgul văzut de sus. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
West Side Christmas Market
West Side Christmas Market. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Te-ar putea interesa și:

Cookies