FOTO | Incendiul din Pasajul Unirii, în cele mai puternice imagini. Mașina care a luat foc s-a făcut scrum

18 oct. 2022
1015 Afișari
FOTO | Incendiul din Pasajul Unirii, în cele mai puternice imagini. Mașina care a luat foc s-a făcut scrum
FOTO | Incendiul din Pasajul Unirii, în cele mai puternice imagini. Mașina care a luat foc s-a făcut scrum. Sursa foto: Agerpres

O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din București, marți dimineață. Autoturismul în care se aflau 3 adulți și un bebeluș a ars în totalitate. Din fericire, pasagerii au reușit să iasă la timp din mașină.

O mașină a luat foc în Pasajul Unirii, marți dimineață

Sursa foto: Agerpres

Incidentul a avut loc marți dimineață, în Pasajul Unirii. O mașină a fost cuprinsă de flăcări în jurul orei 09:00, iar tunelul s-a umplut cu fum. Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului; circulația rutieră a fost blocată.

La acel moment, în pasaj se aflau aproximativ 100 de autovehicule. 20 de persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ISU.

Sursa foto: Agerpres

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment”, a anunțat ISU, potrivit g4media.ro.

Șeful DSU a declarat că prima autospecială a pompierilor nu a intrat în pasaj din cauza fumului dens, vizibilitatea fiind zero. Raed Arafat a dezmințit zvonurile potrivit cărora mașina de intervenție nu a intrat în tunel din cauza limitei de înălțime.

Sursa foto: Agerpres

La fața locului au acționat 8 autospeciale de stingere și 5 echipaje SMURD. Din fericire, nu au existat victime.

3 adulți și un bebeluș se aflau în mașină

Mașina a ars în totalitate, potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Sursa foto: Agerpres

În spațiul public au apărut primele imagini surprinse de camerele de supraveghere din Pasajul Unirii. Pasagerii au oprit imediat mașina și au coborât. Prima grijă a adulților a fost aceea de a salva bebelușul care se afla pe bancheta din spate, într-un scaun special.

Sursa foto: Captură YouTube/
Euronews Romania

Incendiul a fost stins, iar traficul rutier a fost reluat după aproximativ 2 ore. Încă nu se cunoaște cauza izbucnirii flăcărilor.

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Cookies