FOTO | Imaginea dezolantă a însingurării în metroul bucureștean. O femeie fără adăpost, pe jos, în mijlocul vagonului

16 mai 2024
50611 afișări
FOTO | Imaginea dezolantă a însingurării în metroul bucureștean. O femeie fără adăpost, pe jos, în mijlocul vagonului
FOTO | Imaginea dezolantă a însingurării în metroul bucureștean. O femeie fără adăpost, pe jos, în mijlocul vagonului. Sursa foto: Reddit r/București

Scene triste surprinse joi dimineață în metroul din București pe Magistrala 2. O femeie fără adăpost, aflată într-o stare precară, stătea pe jos în mijlocul vagonului de metrou. Fotografia a fost postată pe Reddit, pe comunitatea r/București, și a pornit o dezbatere intensă între internauți în secțiunea de comentarii.

Joi dimineață, un bucureștean a fotografiat o femeie fără adăpost care s-a așezat singură și îngândurată în mijlocul unui vagon de metrou care circula pe Magistrala 2, pe traseul Tudor Arghezi – Pipera. Imaginea a fost apoi postată pe Reddit, pe comunitatea r/București, unde a dat naștere unei dezbateri între persoanele care susțineau că persoanele nevoiașe ar trebui ajutate, și cei care condamnă prezența acestora în mijloacele de transport în comun, făcând o paralelă cu orașul New York, metropolă care este cunoscută pentru mediul incert și periculos din mijloacele de transport în comun, mai ales din metrouri.

Imaginea dezolantă de pe Magistrala 2, de joi dimineață

Un membru al comunității s-a declarat marcat de gestul femeii fără adăpost, spunând că „poate a platit calatoria, si saraca , sa nu murdareasca scaunele celor in inalta societate, sta pe jos. Nu e de ras. Mai nasol cu cei ce fac scandal, sau asculta muzica sau TikTok la maxim fara casti”. Însă potrivit autorului postării, femeia din imagine ar fi avut un comportament recalcitrant față de ceilalți pasageri din jurul său.

Mai în glumă, mai în serios, altă persoană a observat că metroul pare destul de liber, și că la oră de vârf persoana cu pricina nu ar fi avut loc să stea pe jos, din cauza aglomerației.

Potrivit unui alt internaut, femeia ar fi locuit la un moment dat în Sectorul 4, în zona Constantin Brâncoveanu:

„Își făcea veacul pe la Brâncoveanu, stătea pe Alunișului într-un timp, stătea într-o casă pe care cel mai probabil o deținea, țin minte ca mai erau în curte niște fetițe mici, pe vremea aia, împreună cu o femeie mai în vârstă. Într-adevăr, casa în care stătea era dărăpănată, gardul la fel dar tind să cred ca stăteau cu forme legale. După un timp au dispărut de acolo și ca printr-o minune a apărut un bloc de apartamente :)”

CITEȘTE ȘI

Linia 182 va avea traseu prelungit până la terminalul „Gara Basarab”. STB anunță de când intervine modificarea

Husky Ochi Superbi umbla pierdut și speriat pe Bulevardul Timișoara. Un bucureștean l-a luat la el în curte, i-a dat apă și boabe, acum îi caută stăpânul

VIDEO🦆Un bucureștean inimos ajută o rață cu boboci să traverseze Splaiul Unirii. Familia Rățescu avea drum spre Dâmbovița, sigur vrea la Cursa Rățuștelor😍

Cookies