FOTO I Se lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești. Cum arată părculețul până acum. Anunțul făcut de PS6

29 apr. 2023
289 Afișari
FOTO I Se lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești. Cum arată părculețul până acum. Anunțul făcut de PS6
FOTO I Se lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești. Cum arată părculețul până acum. Anunțul făcut de PS6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

PS6 lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești. Lucrările vor fi efectuate de Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană – ADPDU a Sectorului 6.

Ce echipamente urmează să fie montate în locul de joacă

Primăria Sectorului 6 a postat pe pagina de Facebook un anunț referitor la lucrările de amenajare ale primului loc de joacă din Grozăvești.

PS6 a spus că, pe data de 18 ianuarie, primarul Ciprian Ciucu a mers pentru a stabili terenul în zona în care acum se amenajează locul de joacă. Primarul a stabilit că locul de joacă va fi amplasat pe strada George Ranetti din Sectorul 6.

Copiii vor avea parte de echipamente moderne și sigure, amplasate pe o suprafață din tartan și covor elastic din cauciuc.

Pe 18 ianuarie, primarul Ciprian Ciucu a luat la pas zona, a stabilit terenul de pe strada George Ranetti pentru părculeț, iar acum muncitorii sunt deja la treabă.
Pe spațiul de 220 mp, cei mici vor avea parte de echipamente moderne, sigure și de calitate, amplasate pe o suprafață din tartan și covor elastic din cauciuc.” a anunțat PS6
Acest lucru, conform spuselor primăriei, va atenua căzăturile celor mici, pentru a nu se lovi:
Astfel, orice căzatură va fi atenuată, iar copiii nu se vor răni. În plus, este rezistent la rupere și absoarbe apa.”
Se lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești
Se lucrează la amenajarea primului loc de joacă din Grozăvești. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
De asemenea, va fi montat și un echipament cu o mulțime de tobogane, poduri și elemente dinamice. În părculeț vor fi amplasate și echipamente pentru persoane cu dizabilități.
Vor fi leagăne, un balansoar pentru cei cu dizabilități. O instalație compactă ce va măsura 2.195 m.
Figurine pe arc, pentru balansarea pe verticală, dar și patru băncuțe pentru părinți și bunici.” a mai adăugat PS6
Întreg spațiul va fi împrejmuit cu gard de lemn colorat. PS6 a spus că lucrările vor fi realizate de ADPDU Sector 6.
Tot pe George Ranetti se lucrează la refacerea sistemului rutier: trotuare și carosabil.
Te-ar putea interesa și:
Cookies