FOTO I Mii de bucureșteni au participat sâmbătă la evenimentul „Străzi Deschise”, de pe Calea Victoriei. Cei interesați pot merge și astăzi pentru a vedea spectacole

30 apr. 2023
628 Afișari
FOTO I Mii de bucureșteni au participat sâmbătă la evenimentul „Străzi Deschise”, de pe Calea Victoriei. Cei interesați pot merge și astăzi pentru a vedea spectacole
FOTO I Mii de bucureșteni au participat sâmbătă la evenimentul „Străzi Deschise”, de pe Calea Victoriei. Cei interesați pot merge și astăzi pentru a vedea spectacole. Sursa foto: Facebook/ Străzi deschise - București

Peste 30.000 de bucureșteni s-au bucurat ieri de plimbările pietonale din cadrul evenimentului „Străzi deschise – București”. Însă, cei care nu au putut ajunge ieri, pot merge astăzi, întrucât evenimentul ține până la ora 22:00.

Ieri a avut loc un program artistic pe Calea Victoriei

Evenimentul „Străzi deschise – București, Promenadă Urbană” este organizat de Primăria Capitalei. Evenimentul a început sâmbătă, 29 aprilie 2023 și va continua și duminică. Calea Victoriei devine pietonală între 29-30 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Ieri au avut loc mai multe spectacole și programe artistice pe Calea Victoriei, printre care se numără:

  • jonglerii și artiști animatori pe picioroange
  • numere de circ și parada artiștilor de la Circul Metropolitan București
  • premiera spectacolului „Români la porțile lumii”, adus de Teatrul Masca

A doua parte a spectacolului „Români la porțile lumii” va avea loc astăzi, de la 17:30 sau de la 18:40.

A început programul artistic de seară la „Străzi deschise 2023”. Vă așteptăm pe Calea Victoriei, cu jonglerii și artiști animatori pe picioroange (creart), numere de circ și parada artiștilor de la Circul Metropolitan Bucuresti și, nu în ultimul rând, cu premiera spectacolului Români la porţile lumii adus la „Străzi deschise” de Teatrul Masca (partea a doua a spectacolului are loc mâine seară, la „Străzi deschise 2023” a anunțat pagina „Străzi deschise – București” pe Facebook

Peste 30.000 de bucureșteni au fost prezenți la eveniment și s-au bucurat de spectacole și de plimbări pietonale.

O cititoare B365 care a fost prezentă la eveniment a spus că i-a plăcut mult și că a fost foarte frumos, însă destul de aglomerat. Citez:

A fost frumos. Mi-au plăcut mult picioroangele, le-am și fotografiat. Însă, a fost destul de aglomerat” – A. B.

Picioroange pe Calea Victoriei
Picioroange pe Calea Victoriei. Sursa foto: B365

Bucureștenii sunt așteptați și astăzi pe Calea Victoriei

Organizatorii evenimentului „Străzi deschise” îi așteaptă și astăzi pe bucureșteni pe Calea Victoriei, până la ora 22:00.

Astăzi, Creart a pregătit numere de jonglerie și acrobație, până la ora 12:00. Programul artistic se va relua de la ora 17:00, cu spectacole de teatru, pantomimă și artiști pe picioroange.

Soarele strălucește în această dimineață aşa că vă aşteptăm pe traseul pietonal de pe Calea Victoriei, dintre Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei, până la ora 22.00. În această dimineaţă, Creart a pregătit în faţa Memorialului Renaşterii numere de jonglerie şi acrobaţie până la ora 12.00. Programul artistic se reia de la ora 17.00, cu spectacole de teatru, pantomimă şi artişti pe picioroange. Vă aşteptăm!” a spus pagina de Facebook „Străzi deschise – București”

Evenimentul „Străzi deschise”
Evenimentul „Străzi deschise”. Sursa foto: Facebook/ Străzi deschise – București

Te-ar putea interesa și:

Cookies