FOTO | Gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului a fost eliminat

18 aug. 2022
648 Afișari
FOTO | Gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului a fost eliminat
FOTO | Gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului a fost eliminat. Sursa foto: Facebook

Gardul periculos care se afla la intrarea în Parcul Tineretului din zona Colegiului Național „Gheorghe Șincai” a fost înlăturat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București. Anunțul a fost făcut de Asociația „Vrem Schimbare”, care a și alertat de altfel autoritățile în urmă cu două săptămâni cu privire la acest pericol. Gardul cu pricina a fost îndepărtat în mare parte însă sunt părți unde au fost tăiate părțile ascuțite care reprezentau un risc.

Autoritățile au îndepărtat gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului din Sectorul 4 al Capitalei. La intrarea dinspre Colegiul Național „Gheorghe Șincai” se afla un gard din material de foarte slabă calitate, îndoit și neîngrijit, cu terminații ascuțite care puteau să fie periculoase pentru trecători, mai ales pentru copii.

Gardul periculos de la intrarea în Parcul Tineretului a fost îndepărtat

Anunțul a fost făcut de Asociația „Vrem Schimbare”, care de altfel a și anunțat în urmă cu două săptămâni ALPAB cu privire la pericolul pe care îl reprezintă gardul.

„Am făcut sesizare acum 2 săptămâni la ALPAB în legătură cu niște garduri problematice din Parcul Tineretului. În unele cazuri au tăiat țepii gardurilor, dar în mare parte au scos de tot gardurile.
Multumim pentru promptitudine, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti!
Din punctul nostru de vedere lipsa gardurilor face parcul sa arate mai mult a parc. In plus, lipsa tepilor face intrarea in parc mai sigura. Ne place! Voi ce parere aveti?”, a transmis asociația pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Ar putea fi o imagine cu copac şi drum

Gardul fusese descoperit de reprezentanții Asociației „Vrem Schimbare” în urmă cu două săptămâni, când aceștia au scos în evidență faptul că gardul este realizat din materiale de slabă calitate, este îndoit, are bucăți lipsă și are terminații ascuțite.

„(…)mai multe spații sunt îngrădite cu un material de foarte slabă calitate, care nu doar că arată ieftin și prost pentru un parc dintr-o capitală europeană, dar reprezintă un real pericol pentru oameni”, au transmis atunci reprezentanții asociației.

Parcul Tineretului se află sub administrarea Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB) aflată în subordinea Primăriei Bucureștiului.

CITEȘTE ȘI
Unde sunt creșele din București? Peste 2.000 de copii nu au prins un loc anul acesta la creșele de stat

Traian Băsescu cere revizuirea sentinței prin care a fost declarat colaborator al Securității. Fostul primar general al Capitalei avea nume de cod „Petrov” (instanță)

“Bucureștiul e abandonat și blocat!” Gabriela Firea adună într-o „Listă Neagră” eșecurile lui Nicușor Dan

Cookies