FOTO | Film în aer liber la Teatrul de Vară Herăstrău, cum a fost? PS: Nu uitați să vă luați Autanul cu voi, e mai important ca popcornul

20 iul. 2023
765 Afișari
FOTO | Film în aer liber la Teatrul de Vară Herăstrău, cum a fost? PS: Nu uitați să vă luați Autanul cu voi, e mai important ca popcornul
FOTO | Film în aer liber la Teatrul de Vară Herăstrău, cum a fost? PS: Am folosit mai mult Autanul decât sticla cu apă. Sursa foto: B365

Probabil mai mulți dintre voi ați auzit că în Parcul Herăstrău este un cinema în aer liber și v-ați gândit: merită sau nu să merg? Și eu mi-am pus aceeași întrebare și, dintr-un impuls, am intrat pe site și mi-am cumpărat bilet la unul dintre filme. Mai jos, aveți experiența mea și răspunsuri la câteva dintre curiozități.

Proiecțiile au loc la Teatrul de Vară Herăstrău

Proiecțiile filmelor se desfășoară la Teatrul de Vară din Parcul Herăstrău, iar programul acestora poate fi vizionat AICI.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, indiferent de filmul ales.

Toate filmele încep la ora 21:00, însă fiecare are o durată diferită. Ca la orice cinema, primele 20-25 de minute sunt pline de reclame, după care începe filmul propriu-zis.

Proiecții de film la Teatrul de Vară Herăstrău
Proiecții de film la Teatrul de Vară Herăstrău. Sursa foto: B365

Ecranul nu este chiar atât de mare precum cele din mall, însă filmul se vede bine pe el. Sonorizarea este bună, există momente în care chiar simți că faci parte din film, în special la cele de groază.

O parte mai puțin plăcută a fost cea în care se auzeau concertele de la Berăria H și nu te puteai concentra cum trebuie la film. Însă, pentru unii bucureșteni poate asta este o parte bună, pentru că văd și filmul și, în același timp, asistă și la un concert gratuit.

O altă întrebare ar fi: „Chiar trebuie să respectăm în tocmai locul de pe bilet?”. Nu știu ce răspuns să vă dau, cred că depinde de numărul de persoane care vin la film. Ieri, spre exemplu, la filmul „Insidious: Ușa Roșie” nu s-a ținut cont de locurile de pe bilete, fiecare s-a așezat unde a considerat. Dar și numărul de participanți a fost destul de mic, până în 100.

Imagini de la Teatrul de Vară Herăstrău
Imagini de la Teatrul de Vară Herăstrău. Sursa foto: B365

Sunt toalete la cinema?

Probabil și voi sunteți ca mine și vă interesați de toalete prima dată când ajungeți într-un loc. Nici nu am apucat să mă așez pe scaun, că deja am fugit să caut toaletele, ca să stau liniștită în timpul filmului. Și le-am găsit, sunt chiar lângă intrarea în Teatrul de Vară Herăstrău. Și încă o parte bună: Au hârtie igienică, apă și săpun!

De asemenea, tot la intrarea în Teatru se găsesc și tonete cu popcorn, nachos și băuturi răcoritoare. Pe scurt: Ai totul la îndemână.

De menționat este faptul că ar trebui să aveți Autanul după voi, pentru că țânțarii stau la pândă acolo. Fără câteva ciupituri nu scăpați, deci, e mai bine să fiți precauți. Puteți să cumpărați soluția împotriva insectelor și de la intrare.

Per total, a fost o experiență plăcută și aș mai merge. Ce-i drept, filmul nu m-a dat pe spate, cred că avea legătură cu cele anterioare din seria „Insidious” și, de aceea, nu prea l-am înțeles. Totuși, m-am distrat. Vă recomand cu drag!

Insidious - Ușa Roșie - Teatrul de Vară Herăstrău
Insidious – Ușa Roșie – Teatrul de Vară Herăstrău. Sursa foto: B365

Te-ar putea interesa și:

Cookies