FOTO | Fără „Străzi deschise” în acest weekend în București, din cauza Semimaratonului. Duminica trecută, peste 20.000 de pietoni au luat locul mașinilor

11 mai 2023
956 afișări
FOTO | Fără „Străzi deschise” în acest weekend în București, din cauza Semimaratonului. Duminica trecută, peste 20.000 de pietoni au luat locul mașinilor
FOTO | Fără „Străzi deschise” în acest weekend în București, din cauza Semimaratonului. Duminica trecută, peste 20.000 de pietoni au luat locul mașinilor. Sursa foto: Facebook/ Străzi deschise - București

Evenimentul „Străzi deschise – București” nu se va desfășura weekendul acesta din cauza Semimaratonului care va avea loc pe 13 și 14 mai.

„Străzi deschise – București” va reveni în weekendul 20 – 21 mai

Pagina de Facebook„Străzi deschise – București, Promenadă urbană” a anunțat că evenimentul nu se va desfășura în weekendul 13 – 14 mai, cauza fiind Semimaratonul organizat în Capitală.

Sâmbătă și duminică va avea loc Semimaratonul București, iar organizatorii evenimentului au anunțat restricții de circulație în Capitală.

Din această cauză, Calea Victoriei nu va mai fi pietonală în acest weekend. Din fericire, evenimentul „Străzi deschise – București” va reveni weekendul următor, respectiv 20 – 21 mai.

Având în vedere organizarea celei de-a 12-a ediţii a Semimaratonului Bucureşti, Străzi deschise – București, Promenadă Urbană nu se desfăşoară în weekendul 13-14 mai 2023.
Revenim cu noi evenimente artistice şi trasee pietonale „Străzi deschise” în weekendul 20 – 21 mai.” a anunțat pagina evenimentului

Peste 20.000 de bucureșteni au participat weekendul trecut la eveniment

Duminica trecută, pe Calea Victoriei s-au plimbat sute de mii de bucureșteni și au asistat la spectacole și concerte din partea artiștilor.

Actorii de la Teatrul Masca, Teatrul Ion Creangă și Teatrul de Animație Țăndărică au susținut spectacole în aer liber și au stârnit aplauze din partea bucureștenilor. Sute de copii s-au bucurat de piesele de teatru haioase și de actorii costumați.

Pe Calea Victoriei s-au strâns mai mulți artiști care au susținut concerte, atât la instrumente muzicale, cât și cu vocea. Aceștia au reușit să creeze atmosferă pe Calea Victoriei și să facă trecătorii să cânte și să danseze.

Spectacole de teatru pe Calea Victoriei
Spectacole de teatru pe Calea Victoriei. Sursa foto: B365

Evenimentul „Străzi deschise – București” a reușit să strângă peste 20.000 de participanți duminica trecută. Aceștia au ieșit la plimbare și s-au bucurat atât de vremea frumoasă, cât și de spectacolele prezente la orice pas.

Peste 20.000 de persoane au ales să îşi petreacă ziua de duminică pe traseul pietonal „Străzi deschise” de pe Calea Victoriei, cu plimbări la pas şi spectacole de teatru în aer liber pregătite de Teatrul Ion Creangă, Teatrul Masca şi Teatrul de Animaţie Țăndărică.” a scris pagina evenimentului „Străzi deschise – București”

Sute de bucureșteni s-au bucurat de evenimentul Străzi Deschise
Sute de bucureșteni s-au bucurat de evenimentul Străzi Deschise. Sursa foto: B365

Te-ar putea interesa și:

Cookies