FOTO | După-amiază plină de accidente pe A2 – Autostrada Soarelui. S-au lovit mașini și în sensul spre București, și în drumul către mare

08 iul. 2024
1036 afișări
FOTO | După-amiază plină de accidente pe A2 - Autostrada Soarelui. S-au lovit mașini și în sensul spre București, și în drumul către mare
FOTO | După-amiază plină de accidente pe A2 - Autostrada Soarelui. S-au lovit mașini și în sensul spre București, și în drumul către mare | Sursa foto: A2 - Autostrada Soarelui - Facebook

Cel puțin 4 accidente au avut loc, în această după-amiază, pe A2 – Autostrada Soarelui, în urma cărora traficul a fost restricționat sau îngreunat pe unele porțiuni de drum.

Șir de accidente pe A2 – Autostrada Soarelui

Info Trafic România anunță, pe grupul de Facebook „A2 – Autostrada Soarelui”, că un accident a avut loc în jurul orei 15:00, la kilometrul 73, pe sensul Constanța-București.

Accident rutier pe A2, km 73, sens C-ta -> Bucuresti. Ora 15:15.

Altul a avut loc la kilometrul 69, a anunțat o membră a aceluiași grup la ora 14:40.

Accident km 69 ora 14:40.

Accident A2, la kilometrul 69 | Sursa foto: A2 - Autostrada Soarelui - Facebook
Accident A2, la kilometrul 69 | Sursa foto: A2 – Autostrada Soarelui – Facebook

În jurul orei 13:30, pe A2, la kilometrul 151, a avut loc un alt accident, în care au fost implicate două autoturisme, după cum se poate observa din imaginea publicată în mediul online.

Accident km 151 ora 13:29.

Accident pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 151 | Sursa foto: A2 - Autostrada Soarelui - Facebook
Accident pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 151 | Sursa foto: A2 – Autostrada Soarelui – Facebook

Un alt membru al grupului de Facebook îi informa pe ceilalți conducători auto, la ora 11:30, că un eveniment de circulație în care mai multe mașini au fost implicate a avut loc la kilometrul 201, pe sensul către București.

Accident a2 sens București km 201.

Accident A2, kilometrul 201 | Sursa foto: A2 - Autostrada Soarelui - Facebook
Accident A2, kilometrul 201 | Sursa foto: A2 – Autostrada Soarelui – Facebook

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunța că în urma acestui carambol, care a avut loc în localitatea Murfatlar, nu s-au înregistrat victime. Circulația a fost restricționată pe banda 1, dar și pe cea de urgență.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 200, în zona localității Murfatlar, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, fără victime. Circulația rutieră este restricționată pe benzile unu și de urgență ale sensului de mers către București.

Circulația a fost reluată după ora 12:30.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies