FOTO | Dl. Negoiță e de neoprit: la amiază, a ieșit la biciclit. Îi invită pe bucureșteni să-i facă semn 😉 dacă se intersectează pe străzile din Sectorul 3

11 apr. 2024
4202 afișări
FOTO | Dl. Negoiță e de neoprit: la amiază, a ieșit la biciclit. Îi invită pe bucureșteni să-i facă semn 😉 dacă se intersectează pe străzile din Sectorul 3
FOTO | Dl. Negoiță e de neoprit: la amiază, a ieșit la biciclit. Îi invită pe bucureșteni să-i facă semn 😉 dacă se intersectează pe străzile din Sectorul 3. Sursa foto: Robert Negoiță/ Facebook

Acum că primăvara a sosit, Robert Negoiță a ieșit la biciclit prin Sectorul 3. Primarul îi sfătuiește pe bucureșteni să-i facă un semn, dacă-l văd pe bicicletă, ca să stea la discuții.

Robert Negoiță a ieșit la biciclit

Robert Negoiță a anunțat joi, 11 aprilie, că a reînceput să iasă cu bicicleta pe teren. Primarul Sectorului 3 le spune bucureștenilor să-i facă un semn, dacă îl văd pe bicicletă, ca să stea de vorbă.

Gata, am revenit cu biclele pe teren. Dacă ne intersectăm, nu ezitați să îmi faceți un semn când vreți să discutăm, așa cum deja ne-am obișnuit, spune primarul într-o postare pe pagina de Facebook.

De asemenea, Negoiță spune că în perioada următoare o să reia și întâlnirile periodice de primăvară, pe zone. Programul întâlnirilor va fi anunțat pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 3.

Rămânem și aici în contact, iar în curând vom avea și întâlnirile periodice de primăvară pe zone. Le voi anunța aici.
După-amiază plăcută!

Sursa foto: Robert Negoiță/Facebook
Sursa foto: Robert Negoiță/Facebook

Polițiștii locali din Sectorul 3 ies, din nou, pe biciclete

La începutul acestei luni, Primăria Sectorului 3 a anunțat că polițiștii locali ies, din nou, pe teren pe biciclete.

Oamenii legii monitorizează:

  • Străduțele dintre blocuri,
  • Parcurile micuțe din sector,
  • Terenurile de sport,
  • Locurile de joacă pentru cei mici.

În cazul în care vor observa persoane care încalcă normele de conviețuire socială, polițiștii locali vor da amenzi.

De asemenea, în vizorul agenților din cadrul Poliției Locale Sector 3 sunt și bucureștenii care dețin animale de companie. Vor fi amendați cei care nu strâng mizeria lăsată de animalele de companie.

Primăria Sectorului 3 a decis să implementeze aceste patrule pe două roți deoarece deplasarea pe bicicletă este mai eficientă pentru monitorizarea zonelor dintre blocuri. De asemenea, acest mod de transport este mai rapid.

Sesizările pe care bucureștenii din Sectorul 3 le vor face prin intermediul apelurilor telefonice, pe zona unde se află polițiștii pe două roți, vor fi transmise către agenții din teren, în cazul în care acestea fac obiectul atribuțiilor lor.

Te-ar mai putea interesa și: Salonul Bicicletei se deschide iar la București. Suntem așteptați în parcarea Băneasa Shopping City, în weekendul 19-21 aprilie

Cookies