FOTO | Din seria „Prin ce locuri din București mai găsești trotinete electrice abandonate”. De data aceasta avem copaci, stâlpi și easybox-uri

17 sept. 2023
834 afișări
FOTO | Din seria „Prin ce locuri din București mai găsești trotinete electrice abandonate”. De data aceasta avem copaci, stâlpi și easybox-uri
FOTO | Din seria „Prin ce locuri din București mai găsești trotinete electrice abandonate”. De data aceasta avem copaci, stâlpi și easybox-uri. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Ai parcat ca un bou București

Locurile în care oamenii abandonează trotinetele electrice încep să uimească din ce în ce mai mult bucureștenii. Dacă înainte vehiculele se găseau prin garduri sau în ghene de gunoi, putem spune că, acum, trotinetiștii au depus mai mult efort și au găsit noi locuri, cum ar fi copacii sau easybox-urile.

Copacii cu trotinete electrice din Sectorul 3

Pe o stradă din Sectorul 3, în niște arbori plantați în pavelele domnului Negoiță, au răsărit trei trotinete electrice, agățate de crengi. Autorul acestei opere rămâne necunoscut și la fel și modul în care a reușit să stabilizeze trotinetele acolo.

Un trecător a observat vehiculele atârnate de copaci, le-a fotografiat și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”.

Acolo, postarea a fost văzută de peste 100 de internauți. Unii dintre ei au ironizat imaginea, iar alții au fost deranjați de cele văzute.

Trotinete electrice în copaci
Trotinete electrice în copaci. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Trotineta cocoțată pe un tablou electric

O altă trotinetă electrică a fost folosită, după care a fost urcată pe un tablou electric și lăsată acolo. Acest lucru s-a întâmplat tot în Sectorul 3 al Capitalei.

Opera acestui trotinetist a fost observată și fotografiată de același bărbat care a găsit și trotinetele din copaci. Evident, imaginea a ajuns pe rețelele de socializare.

Trotinetă electrică pe un tablou electric
Trotinetă electrică pe un tablou electric. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

„Comanda dumneavoastră poate fi ridicată de pe easybox”

Un alt loc din București în care mai poți găsi trotinete electrice abandonate este easybox-ul. Neașteptat, dar chiar s-a întâmplat.

După ce a mers pe trotinetă până la destinație, un bucureștean a lăsat-o parcată pe un easybox. Nu, nu lângă, ci pe.

O bucureșteancă a fost cea care a văzut și fotografiat parcarea. De data aceasta, imaginea a apărut pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, acolo unde a fost ironizată de mai mulți internauți.

Trotinetă pe easybox
Trotinetă pe easybox. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Câteva dintre comentarii

  • „Comanda dumneavoastră poate fi ridicată de pe easybox.” (A. O.)
  • „Păi a fost deja ridicată.” (B. G.)
  • „Cu ce te deranjează? Are șanse mari să o ia și la plecare.” (R. M. P.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies