FOTO | Dilemă fără sfârșit în Sectorul 2, la intersecția dintre Fundeni și Colentina: Ce-a apărut mai întâi, stâlpișorii sau gardul?

28 mai 2024
19704 afișări
FOTO | Dilemă fără sfârșit în Sectorul 2, la intersecția dintre Fundeni și Colentina: Ce-a apărut mai întâi, stâlpișorii sau gardul?
FOTO | Dilemă fără sfârșit în Sectorul 2, la intersecția dintre Fundeni și Colentina: Ce-a apărut mai întâi, stâlpișorii sau gardul? . Sursa foto: Facebook / Ești din Sectorul 2

O plimbare prin Sectorul 2 e posibil să-ți aducă mai multe dileme decât aveai în momentul în care ai plecat de-acasă. De exemplu, dacă treci pe la intersecția dintre șoseaua Fundeni și șoseaua Colentina te lovești de o întrebare profundă, ce pare fără capăt – ce a fost mai întâi: gardul sau șirul de stâlpișori? Și pe deasupra, cine a simțit nevoia să adauge și a doua „structură” de delimitare?

Dacă între ou și găină vi se pare dificil să alegeți care a fost primul, stați să vedeți cea mai arzătoare dilemă din Sectorul 2, răsărită la intersecția dintre șoseaua Fundeni și șoseaua Colentina. Acolo există, totodată, poate cel mai sigur trotuar (categoric departe de a fi însă unul dintre cele mai spațioase) din București – ai dublă protecție față de mașinile de pe carosabil, pentru că autoritățile au montat un rând de stâlpișori și un rând de garduri de metal. De ce? Care a fost primul? Ambele sunt întrebări extrem de bune, la care și noi așteptăm răspunsul.

Ce a fost mai întâi în Sectorul 2 – stâlpișorii sau gardul?

Imaginea a fost postată pe comunitatea de Facebook „Ești din Sectorul 2” și a stârnit o mulțime de comentarii, unul dintre ele fiind probabil și răspunsul adevărat la dilemă (plus alte reacții savuroase):

  • Mai întâi a fost dorinta de a cheltui rapid bani publici
  • Stâlpișorii susțin gardul, logic nu?
  • Arata ca la Viena. Suuuuuuuuuper

Și, ca mențiune specială, comentariul unui membru al comunității, care transformă această situație tragi-comică într-o analiză demnă de eseurile pentru Bacalaureat:

„La Bordură se intilesc doua Lumi: cea Autopurtată, cu legile ei aspre dar drepte, și Lumea Pietonilor, lentă, dar romantică, plină de vigoare și sustenabilă, susținută legal cu rîvnă de harnicii conducători care duc grija acestor lumi intersectate, interconectate și etcetera. Atît stilpisorii cît si țevile îndoite vorbesc. Primii îi spun soferului: Pe aici nu se trece. Țevile curbate îi dojenesc și ele pe bucuresteni: Aha, ai vrut să traversezi! Ei na-ți-o!”
Sursa foto: Facebook / Ești din Sectorul 2

CITEȘTE ȘI

Accident auto cu tramvai la intersecția Ștefan cel Mare x Calea Floreasca. Trafic îngreunat, linia 1 este blocată, anunță STB

FOTO | Mercedesul „Capra neagră” din trafic a ieșit la țopăit pe stâlpișorii de beton de pe Victoriei. S-a terminat rău, cu accident și mașina blocată

Grozav! Dl. Piedone face metrou de la Unirii la Bragadiru. „Primăria S5 își asumă inițiativa de a contribui activ” la Magistrala M7. 15 stații, practic una la fiecare scară

Cookies