FOTO | David Popovici le zâmbește nonstop bucureștenilor care trec pe Ștefan cel Mare. Și n-aveți cum să-l ratați, e pictat pe tot peretele unui bloc de 9 etaje + 1

16 nov. 2023
265 Afișari
FOTO | David Popovici le zâmbește nonstop bucureștenilor care trec pe Ștefan cel Mare. Și n-aveți cum să-l ratați, e pictat pe tot peretele unui bloc de 9 etaje + 1
FOTO | David Popovici le zâmbește nonstop bucureștenilor care trec pe Ștefan cel Mare. Și n-aveți cum să-l ratați, e pictat pe tot peretele unui bloc de 9 etaje + 1. Sursa foto: Facebook/ Comitetul Olimpic și Sportiv Român

David Popovici, dublu campion mondial și european la natație, a fost pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Campionul „le zâmbește” zi de zi bucureștenilor care trec prin zonă.

„Scrie-ți povestea prin sport”

Chipul campionului mondial la înot, David Popovici, a fost pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei, în cadrul unui proiect al Asociației EDIT și Swet Damage Crew, cofinanțat de Primăria Sectorului 2, prin centrul Cultural Mihai Eminescu.

Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, pe pagina de Facebook:

”Scrie-ți povestea prin sport!”
David Popovici le zâmbește în fiecare zi celor care trec pe Șoseaua Ștefan cel Mare!
Campionul mondial și european, recordmen mondial la înot, a fost pictat pe peretele unui bloc din Capitală într-un proiect al Asociației EDIT și Swet Damage Crew, cofinanțat de Primăria Sectorului 2 București, prin centrul Cultural Mihai Eminescu.
Educație, artă și sport, toate pe un singur perete!
David Popovici, pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare
David Popovici, pictat pe un bloc de pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Sursa foto: Facebook/ Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Pictura a fost realizată de doi artiști, anume:

  • @biextattoo
  • @cristisatran
Unul dintre artiștii care l-au pictat pe David Popovici
Unul dintre artiștii care l-au pictat pe David Popovici. Sursa foto: Facebook/ Comitetul Olimpic și Sportiv Român

David Popovici, surprins luând prânzul într-o stație STB

Luna trecută, David Popovici a fost surprins de către jurnalistul Claudiu Pândaru, în timp ce lua prânzul în stația STB „Piața Floreasca”.

Jurnalistul l-a fotografiat pe tânăr și l-a lăudat, în mod public, pe rețelele de socializare, pentru toată activitatea sa sportivă:

L-am întâlnit într-o stație de autobuz, la masa de prânz. Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generația sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici.

Ps. Ca orice fan emoționat, l-am salutat și eu timid cu mâna. Sigur, eu și mai toți trecătorii.

Imaginea a devenit rapid virală în mediul online.

David Popovici în stația STB
David Popovici în stația STB. Sursa foto: Claudiu Pândaru/ Facebook

Te-ar putea interesa și:

Cookies