FOTO | Daniel Băluță: „Eroii Revoluției va deveni un reper în Sectorul 4”. Primarul promite trafic fluent în intersecție

22 nov. 2023
23516 Afișari
FOTO | Daniel Băluță: „Eroii Revoluției va deveni un reper în Sectorul 4”. Primarul promite trafic fluent în intersecție
Daniel Băluță: „Eroii Revoluției va deveni un reper în Sectorul 4”. Primarul promite un trafic fluent în intersecție. Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Daniel Băluță a publicat noi imagini din zona Eroii Revoluției și îi anunță pe bucureșteni că aceasta o să devină un reper în Sectorul 4. Primarul spune că toate aceste lucrări care se fac în intersecție vor duce la un trafic fluent, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

„Eroii Revoluției va deveni un reper în Sectorul 4”, anunță Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4 spune că administrația locală este deschisă la idei inedite, inspirate din orașe dezvoltate ale Uniunii Europene, care să îmbine utilitatea cu noutatea.

Băluță mai spune că aceste lucrări care se face în intersecție vor asigura un trafic fluent: tramvaiele vor ajunge la timp în stație, pietonii vor circula în siguranță, iar șoferii nu vor mai pierde zeci de minute la volan, blocați în trafic.

Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță
Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Eroii Revoluției va deveni un reper pentru Sectorul 4.
Suntem deschiși la idei inedite, inspirate din orașele dezvoltate ale Europei, care îmbină utilitatea cu noutatea.
Prin lucrările pe care le facem în intersecție, vom asigura un trafic fluent: tramvaiele vor ajunge la timp în stație, pietonii vor circula în siguranță, iar șoferii nu vor mai fi blocați în trafic, a declarat Daniel Băluță într-o postare pe pagina de Facebook.

Ne întoarcem la „care să îmbine utilitatea cu noutatea”. Un internaut îl întreabă pe primarul Sectorului 4, în comentarii, ce rol are structura metalică și dacă aceasta are un rol funcțional:

Nu am înțeles ce rol are toată acea structură metalică, care a costat mulți bani, din moment ce vorbim de un pasaj subteran..care e rolul funcțional al acelei structuri..?, întreabă Ion M.

Primarul Daniel Băluță a evitat să ofere un răspuns la această întrebare și a spus:

vorbim despre o lucrare mai amplă. De o intersecție lărgită, de mutarea pietonilor prin pasajul subteran si eliminarea trecerilor de pietoni de la suprafata, de legaura directă din subteran cu stațiile STB și cu metroul, de crearea de locuri de parcare.

Practic, „utilitatea” proiectului din zona Eroii Revoluției o înțelegem, iar „noutatea” este chiar structura metalică, fără să aibă neapărat un rol funcțional.

Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță
Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Te-ar mai putea interesa și: FOTO | Cum va arăta Piața Eroii Revoluției, după finalizarea lucrărilor. Daniel Băluță: Pasajul pietonal subteran este aproape gata

Cookies