FOTO | Cum e în Parcul Liniei, la „Cinema sub Stele”. Dacă uiți păturica, te așezi pe ciment. Poate te murdărești, dar dacă-ți place filmul, nu contează. Am văzut „Uncharted”

04 sept. 2023
318 afișări
FOTO | Cum e în Parcul Liniei, la
FOTO | Cum e în Parcul Liniei, la "Cinema sub Stele". Dacă uiți păturica, te așezi pe ciment. Poate te murdărești, dar dacă-ți place filmul, nu contează. Am văzut „Uncharted”. Sursa foto: B365

Weekendul trecut, evenimentul „Cinema sub stele” s-a desfășurat în Parcul Liniei din Sectorul 6 al Capitalei. Am zis să merg și eu ca să văd cum e, iar experiența nu a dezamăgit.

Uncharted, un film bun de acțiune

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, am avut puțin timp liber și m-am hotărât să merg cu un prieten în Parcul Liniei, pentru a viziona filmul „Uncharted”.

Am întârziat puțin la film, ce-i drept, pentru că a început la 20:30, iar noi am ajuns în parc pe la ora 20:45. Oricum, până am găsit un loc unde să ne așezăm a mai durat cam 15 minute, pentru că era foarte aglomerat.

Mulți bucureșteni au venit cu familiile, prietenii și animalele de companie pentru a se relaxa în aer liber și pentru a vedea un film bun.

Într-un final, ne-am găsit un loc și ne-am așezat pe o porțiune de ciment, că na, am fost comozi și am zis să nu ne cărăm cu pătura după noi. Mare greșeală, mai aveam și pantaloni albi. E ok, a meritat efortul.

După primele secvențe văzute, mi-am dat seama că mai văzusem filmul „Uncharted” în trecut, dar nu i-am stricat surpriza prietenului meu, dându-i spoilere. L-am lăsat să urmărească firul acțiunii și să se bucure de final așa cum trebuie.

Pe parcursul filmului, era o liniște uimitoare, toți bucureștenii erau captivați de acțiune.

Sonorizarea a fost foarte bună, filmul se auzea încă de la metrou. Deci, oriunde ai fi stat în parc, chiar dacă nu vedeai ecranul, auzeai ce se întâmplă.

„Uncharted” a fost un film pe placul meu, cu o acțiune care m-a ținut în continuu în suspans, chiar dacă îl mai văzusem înainte. Printre actorii care au jucat se numără Tom Holland (Spider-man), Antonio Banderas și Tati Gabrielle.

Oamenii aveau grijă să nu facă mizerie

În timpul filmului, cât stăteam cu pantalonașii mei albi pe cimentul murdar, nu am avut cum să nu privesc și în jur. Erau atâția oameni, atâtea mișcări și atâtea expresii pe fețele acestora.

Un lucru pe care l-am observat la mai mulți a fost faptul că aveau grijă unde aruncau ambalajele, fie se ridicau și mergeau la coșul de gunoi, fie le puneau într-o pungă și le aruncau la final. Chiar au avut un comportament demn de apreciat, cel puțin cei pe care i-am observat eu.

Film în aer liber în Parcul Liniei
Film în aer liber în Parcul Liniei. Sursa foto: B365

Norocoșii au prins pufuri unde au stat jos, însă, majoritatea persoanelor și-au adus pături de acasă și s-au așezat pe iarbă. Au avut chiar și gustări cu ei, a fost ca un picnic.

De menționat este faptul că accesul la film a fost gratuit.

Aș fi vrut sa merg și la celelalte filme, dar nu am reușit de această dată. Totuși, mă bucur că am participat, măcar o dată-n viață, la „Cinema sub stele”: un eveniment pentru toată lumea: părinți, bunici, copii, prieteni, cupluri și chiar și animale de companie.

Cu siguranță voi mai repeta experiența dacă voi mai avea ocazia.

Cinema sub stele
Cinema sub stele

Te-ar putea interesa și:

Cookies