FOTO | Cum au petrecut bucureștenii weekendul în Târgul de Paște din Herăstrău. În plus, au înflorit și copacii din Grădina Japoneză

17 apr. 2023
269 afișări
FOTO | Cum au petrecut bucureștenii weekendul în Târgul de Paște din Herăstrău. În plus, au înflorit și copacii din Grădina Japoneză
FOTO | Cum au petrecut bucureștenii weekendul în Târgul de Paște din Herăstrău. În plus, au înflorit și copacii din Grădina Japoneză. Sursa foto: B365

Sute de bucureșteni au vizitat Târgul de Paște din Parcul Regele Mihai I, weekendul trecut. Sâmbătă a fost vreme frumoasă în Capitală, iar oamenii au ieșit în parc pentru a se recrea și poate, de ce nu, pentru a mânca preparate specifice sărbătorii de Paște.

Astăzi este ultima zi în care este deschis Târgul de Paște din Herăstrău

Târgul de Paște organizat de Primăria Capitalei în Herăstrau mai este deschis doar astăzi, 17 aprilie 2023.

Târgul s-a desfășurat pe o perioadă de numai 11 zile, de pe data de 7 aprilie și până astăzi, 17 aprilie, inclusiv.

Sute de comercianți au căsuțele deschise pentru bucureștenii sau turiștii care doresc să achiziționeze atât suveniruri sau produse tradiționale românești, cât și mâncăruri și băuturi.

Bucureștenii admirau căsuțele comericanților
Bucureștenii admirau căsuțele comericanților. Sursa foto: B365

Denumirea târgului este „Tradiții și Flori de Sărbători” și se potrivește cu ceea ce se regăsește acolo. Căsuțele au tematici și produse diferite. Unele au bijuterii și accesorii, altele săculeți și decorațiuni cu lavandă, plus multe altele.

Casuțele Târgului de Paște
Casuțele Târgului de Paște. Sursa foto: B365
Căsuța cu bijuterii
Căsuța cu bijuterii. Sursa foto: B365

De asemenea, în târg sunt și locuri special amenajate pentru copii, precum ateliere de pictură și olărit. În timp ce părinții se plimbă printre căsuțele comercianților, cei mici se pot juca în spațiile cu activități recreative.

Sâmbătă, în parc au fost și câțiva bucureșteni care, bucurându-se de vremea frumoasă, și-au organizat un picnic pe iarbă, chiar lângă târg. Alții au ales să admire târgul în mers, de pe biciclete.

Bucureștenii au ieșit la iarbă verde
Bucureștenii au ieșit la iarbă verde. Sursa foto: B365

Grădina Japoneză, o atracție a Parcului Regele Mihai I

Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău este plină de copaci înfloriți și de iarbă verde. Este un peisaj minunat și un loc bun pentru a te relaxa singur sau împreună cu cei dragi.

Au înflorit copacii în Grădina Japoneză
Au înflorit copacii în Grădina Japoneză. Sursa foto: B365

În grădină se regăseau atât bucureșteni, cât și turiști veniți din toate colțurile lumii. Era o plăcere atât vizuală, cât și auditivă, întrucât vedeai oameni din popoare și culturi diferite și îi auzeai vorbind limbi diferite.

Mulți dintre ei se bucurau de peisaj și își făceau poze lângă copacii înfloriți. Grădina Japoneză este un loc perfect instagramabil pentru pasionații de social-media.

Bucureștenii s-au bucurat de peisajul din Grădina Japoneză
Bucureștenii s-au bucurat de peisajul din Grădina Japoneză. Sursa foto: B365

Te-ar putea interesa și:

Cookies