FOTO | Cum arată o zi de weekend (cu friguț) în parcare la Auchan Titan: sute de mașini parcate una lângă + peste alta și haos în trafic

27 nov. 2023
1018 Afișari
FOTO | Cum arată o zi de weekend (cu friguț) în parcare la Auchan Titan: sute de mașini parcate una lângă + peste alta și haos în trafic
FOTO | Cum arată o zi de weekend (cu friguț) în parcare la Auchan Titan: sute de mașini parcate una lângă + peste alta și haos în trafic. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Mai mulți bucureșteni s-au decis weekendul trecut să iasă la cumpărături și, se pare că, au ales același supermarket: Auchan Titan. În parcarea magazinului s-a creat haos, fiind mașini parcate peste tot.

Cum arăta parcarea Auchan Titan văzută de la etaj

Meteorologii au anunțat ninsoare duminica trecută. Probabil, acest lucru i-a speriat pe bucureșteni, fiind informați că stratul de zăpadă va depăși 10 cm, așa că au luat măsuri. Ori, poate doar nu au vrut să suporte frigul de afară și s-au gândit să meargă să piardă timpul prin mall.

Se pare că o parte dintre ei au optat pentru Auchan Titan, pentru că parcarea magazinului respectiv a fost plină de mașini. Atât de plină, încât nu ai mai fi avut unde să parchezi în cazul în care te gândeai să îți faci cumpărăturile acolo sâmbătă.

Imaginea cu parcarea plină a apărut pe pagina de Facebook „Bukureștiul”.

Parcarea Auchan Titan
Parcarea Auchan Titan. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Postarea a fost văzută de sute de internauți. Majoritatea nu au înțeles ce s-a întâmplat de era atât de aglomerat. Unul dintre ei a spus că nici de sărbători nu a văzut atâția oameni:

Am stat în zona aia 15 ani și nu am văzut așa ceva niciodată, nici de Crăciun/Paște/Revelion,  ce se întâmplă? (L. M.)

Au existat și câteva persoane care, pur și simplu, au ironizat situația și au adăugat câteva comentarii de-a dreptul comice, menite să mai înveselească cititorii.

Câteva dintre comentarii

  • „Au băgat Lidl la Auchan.” (I. I.)
  • „Ce de claxoane și înjurături or fi fost acolo.” (R. I.)
  • „Ofertă la hârtie igienică.” (C. I. P.)
  • „E reducere la tigăi, este?” (G. C.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies