FOTO | Cum arată băncile montate până acum în Sectorul 3. Cei mai exigenți bucureșteni le-au măsurat cu privirea și au dat verdict; „Par ieftine”

29 mart. 2023
648 Afișari
FOTO | Cum arată băncile montate până acum în Sectorul 3. Cei mai exigenți bucureșteni le-au măsurat cu privirea și au dat verdict; „Par ieftine”
FOTO | Cum arată băncile montate până acum în Sectorul 3. Cei mai exigenți bucureșteni le-au măsurat cu privirea și au dat verdict; „Par ieftine”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Robert Negoiță a anunțat că au început să fie montate bănci prin Sectorul 3. Săptămâna trecută se lucra la realizarea băncilor în atelier, iar acum sunt gata pentru a fi puse prin sector.

Deja au fost montate bănci la adresele la care au fost solicitate, precum și la locurile de joacă și la bazele sportive.

Asociațiile de proprietari pot solicita în continuare bănci în zona scărilor de bloc

Robert Negoiță a postat pe pagina sa de Facebook un anunț referitor la băncile care au început să fie montate prin sector:

Am început, din această săptămână, să montăm bănci la adresele la care ne-au fost solicitate sau acolo unde am reparat și reorganizat zonele pietonale, în mini parcuri, la locurile de joacă și la bazele sportive.”

Bănci montate prin Sectorul 3
Bănci montate prin Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Asociațiile de Proprietari care doresc bănci în zona scărilor de bloc pot solicita în continuare acest lucru, printr-o cerere depusă online în aplicația PS3 sau din site-ul www.primarie3.ro secțiunea SEMNALEAZĂ O PROBLEMĂ.

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 3 a anunțat că se lucrează la pregătirea băncilor și că acestea urmează să fie puse prin sector începând de luni, 28 martie 2023.

Zilele acestea, colegii mei lucrează în atelier pentru pregătirea băncilor pe care le vom monta, începând de luni.” a spus Robert Negoiță

Robert Negoiță a spus că sunt centralizate mai multe adrese la care vor ajunge:

Avem centralizate mai multe adrese la care vom ajunge:
  •  unele sunt solicitări sau sesizări venite de la voi (da, am centralizat și ceea ce mi-ați semnalat aici pe această temă),
  • altele sunt zone unde am avut diferite lucrări pe care le-am finalizat și unde remontăm mobilierul stradal scos pe perioada acestor intervenții.”
A început montarea băncilor în Sectorul 3
A început montarea băncilor în Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Unii cetățeni ai Sectorului 3 sunt nemulțumiți de calitatea băncilor

Postarea primarului Robert Negoiță referitoare la băncile care urmează să fie amplasate prin sector a stârnit mai multe reacții din partea bucureștenilor.

Unii dintre ei au spus că băncile acelea vor deveni adăposturi pentru oamenii străzii.

Garsoniere gratuite pentru aurolaci și bețivi… Felicitări!!!” spune A.

Alții au spus că materialul din care sunt făcute băncile par ieftine și că acestea nu vor rezista mult.

Unde putem vedea ce preț au aceste bănci? Par ieftine și prost făcute.” a spus D. A. H.

Te-ar putea interesa și:

Cookies