FOTO | Copiii trebuie să știe că Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe Magistralele 1 cu 3, iar într-o zi sunt recirculate 250 de scrisori

06 dec. 2022
31614 Afișari
FOTO | Copiii trebuie să știe că Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic pe Magistralele 1 cu 3, iar într-o zi sunt recirculate 250 de scrisori

Metroul lui Moș Crăciun circulă zilnic în București și cine călătorește pe magistralele 1 și 3 îl poate prinde și se poate urca în el.

Un tren decorat special pentru sărbători circulă zilnic la Metroul bucureștean, începând din 6 decembrie, pe magistralele 1 cu 3, care de la Dristor 1 la Eroilor au stații comune. Povestea lui a început în ajunul Sfântului Nicolae, și a fost pus în circulație pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să ajungă la toți copiii.

Marți, în ziua de 6 decembrie, de la ora 10.00, la stația Dristor au fost puse în Trenul lui Moș Crăciun 250 de scrisori caligrafiate de Livrez Dragoste.

”Fiecare scrisoare va călători sau va rămâne pe locul ei, în funcție de ce simte fiecare persoană care o citește.

Ce mesaj se va ascunde în ele? Ce magie am fermecat în aceste cuvinte? Rămâne doar să le cauți și tu și să ne spui ce ai găsit”, spun autorii de la Livrez Dragoste care păstrează misterul.

FOTO: Metrorex

 

Traseu pe care circulă Trenul lui Moș Crăciun cu scrisorile caligrafiate în 6 decembrie este: Dristor 1 – Mihai Bravu – Timpuri Noi – Piaţa Unirii 1 – Izvor – Eroilor – Grozăveşti – Petrache Poenaru – Crangaşi – Basarab – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei – Ştefan Cel Mare – Obor – Piaţa Iancului – Piaţa Muncii – Dristor 2.

”Tu ce ai vrea să se ascundă în cadourile de sub brad? Uneori, poate ne gândim prea mult (fie pentru noi ori pentru cei dragi) la cadouri materiale sau daruri grandioase. Însă uneori, tot ce trebuie să facem este să oferim dragoste.

Cuvinte frumoase, susținere, înțelegere, timp petrecut împreună, bucurie… toate aceste cadouri le putem oferi zi de zi, iar valoarea lor este nemăsurată.”, mai îndeamnă autorii scrisorilor frumoase ce au fost recirculate doar pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

Chiar dacă acesta s-a încheiat, Metrorex va mai avea mici evenimente care se vor derula în Trenul lui Moș Crăciun pe toată perioada sărbătorilor.

Îți mai recomandăm și:

 

Cookies