FOTO | Ciprian Ciucu: 24 de locuri de joacă din curți de grădinițe au fost reabilitate. Primarul S6 îi asigură pe părinți că echipamentele sunt sigure pentru copii

09 oct. 2023
720 Afișari
FOTO | Ciprian Ciucu: 24 de locuri de joacă din curți de grădinițe au fost reabilitate. Primarul S6 îi asigură pe părinți că echipamentele sunt sigure pentru copii
FOTO | Ciprian Ciucu: 24 de locuri de joacă din curți de grădinițe au fost reabilitate. Primarul S6 îi asigură pe părinți că echipamentele sunt sigure pentru copii. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Locurile de joacă din 24 de grădinițe din Sectorul 6 au fost complet reabilitate, anunță primarul Ciprian Ciucu. Echipamentele erau vechi de mai bine de 15 ani și, astfel, au avut nevoie să fie înlocuite.

Care sunt noile echipamente ale locurilor de joacă

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că au fost finalizate lucrările de reabilitare la locurile de joacă din 24 de grădinițe din sector.

Fostele echipamente au fost înlocuite cu echipamente noi și sigure pentru cei mici, potrivit spuselor primarului:

Locurile de joacă din 24 de grădinițe din Sectorul 6 au fost complet reabilitate.
Echipamentele vechi de peste 15 ani, scorojite, rudimentare, au fost înlocuite cu unele moderne, sigure, pe gustul celor mici.
Locurile de joacă au acum tobogane de toate formele, trambuline, carusele, balansoare, căsuțe, trenulețe, complexe de joacă adaptate diferitelor categorii de vârstă, toate puse pe un tartan moale.
Echipamente de joacă
Echipamente de joacă. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6
Mai mult decât atât, Ciprian Ciucu a spus că a fost schimbat și conceptul de curte de grădiniță. Astfel, au fost amenajate clase în aer liber, cu table, băncuțe, panouri de joacă interactive, cu instrumente muzicale și alte echipamente.
Clasă în aer liber
Clasă în aer liber. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Directorul grădiniței nr. 209 din Sectorul 6 a declarat că cei mici au fost foarte încântați de noile locuri de joacă din curțile grădinițelor:

Când au dat prima dată cu ochii de acest loc de joacă, celor mici nu le venea să creadă, erau în culmea fericirii, alergau, entuziasmați, de la un aparat la altul, voiau să le încerce pe toate.

Lucrările au fost efectuate de ADPDU Sector 6

Ciucu i-a informat pe bucureșteni că lucrările la locurile de joacă au fost efectuate de către echipele Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urabnă (ADPDU) Sector 6:

La toate acestea au muncit colegii de la ADPDU Sector 6. Tot ei au amenajat și curțile grădinițelor, au refăcut aleile, spațiul verde.
Vă mulțumim pentru toată munca depusă. Au ieșit exemplar! Nu mai există așa ceva în București.
Edilul a mai spus că noile echipamente îndeplinesc toate condițiile de siguranță.
Cookies