FOTO | „Cinste acestui băiat care a salvat șoferița”. El este salvatorul unei femei care s-a răsturnat cu mașina în București

15 nov. 2023
412 Afișari
FOTO | „Cinste acestui băiat care a salvat șoferița”. El este salvatorul unei femei care s-a răsturnat cu mașina în București
„Cinste acestui băiat care a salvat șoferița”. El este salvatorul unei femei care s-a răsturnat cu mașina în București. Sursa foto: Esti din Sectorul 5, daca../ Cristina E.

Bunătatea nu ține cont de nimic, ea se află în fiecare dintre noi. O doamnă din București a ținut să-i mulțumească public unui băiat care a salvat o șoferița. În urma unui accident rutier pe o stradă din Sectorul 5, mașina la volanul căreia se afla o femeie, s-a răsturnat, iar primul care a sărit în ajutor a fost un tânăr.

O doamnă din București: „Cinste acestui băiat care a salvat șoferița”

Marți, 14 noiembrie 2023, un accident a avut loc pe Strada Toporași din Sectorul 5 al Capitalei. Nu se știe în ce împrejurări a avut loc accidentul, însă în urma impactului, o mașină s-a răsturnat. Autoturismul a rămas sprijinit de gard, pe trotuar, într-o stație STB.

La volanul mașinii se afla o femeie și a fost salvată de un băiat care se afla în zonă. O doamnă din București a ținut să-i mulțumească tânărului, într-o postare pe Facebook, pentru gestul său impresionant.

Potrivit martorului, băiatul a fost primul care a ajuns la șoferița ce rămăsese blocată în mașina răsturnată și a reușit să o scoată din autoturism. Totodată, tânărul a rămas acolo, a stat lângă ea până când femeia a fost luată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În imaginile surprinse se poate vedea cum băiatul, îmbrăcat modest, care ținea niște adidași în brațe, stă lângă șoferiță, pe jos, în prezența pompierilor.

Accident pe Toporași. Cinste acestui băiat amărât care a salvat șoferița, a transmis Cristina E. într-o postare pe grupul de Facebook „Esti din Sectorul 5, daca..”.

Un alt internaut a întrebat-o pe doamna care a publicat mesajul de ce îl consideră pe băiat „amârat”, iar aceasta i-a răspuns:

Cum se numește un om sărac, care cere, că poate nu are nimic sau care vrea să vândă ceva folosit. Dar totuși a fost primul care a sărit să ajute femeia și a stat lână ea până a luat-o salvarea.

Postarea a strâns peste 140 de reacții din partea bucureștenilor din grupul de Facebook.

Sursa foto: Esti din Sectorul 5, daca../ Cristina E.
Sursa foto: Esti din Sectorul 5, daca../ Cristina E.

Nota B365.ro: Nu ne costă nimic să fim mai buni. Haideți să fim🥰.

Te-ar mai putea interesa și: Gestul impresionant al unei femei din Bucureștii Noi. Vrea să dea de pomană mâncare pentru persoane care au nevoie și cere comunității adrese la care să se ducă. „Caut să fac bine”

Cookies