FOTO | Ce au găsit pacienții unui spital din București în mâncare. O femeie a fost deranjată de cele văzute și a trimis imaginea la Ministerul Sănătății

12 aug. 2023
253 Afișari
FOTO | Ce au găsit pacienții unui spital din București în mâncare. O femeie a fost deranjată de cele văzute și a trimis imaginea la Ministerul Sănătății
FOTO | Ce au găsit pacienții unui spital din București în mâncare. O femeie a fost deranjată de cele văzute și a trimis imaginea la Ministerul Sănătății. Sursa foto: Facebook/ Carmen Gherghe

În ultimul timp, în mediul online au apărut mai multe nemulțumiri legate de prestațiile unor artiști la festivalul Untold, iar atenția tuturor s-a îndreptat în acea direcție. Însă, o bucureșteancă le-a cerut oamenilor să fie atenți la problemele reale, cum ar fi mâncarea servită în spitalele din Capitală.

Au fost găsiți gândaci în mâncare

În urmă cu trei zile, o femeie a fost deranjată că atenția presei și a unor instituții a fost atrasă de anumite versuri cântate la Untold de câțiva artiști români, în loc să fie atrasă de probleme mult mai grave.

Astfel, s-a gândit să publice pe pagina sa de Facebook o imagine care să arate una dintre problemele întâlnite în spitalele din București, anume gândacii din mâncare.

Femeia a spus că în mâncarea oamenilor bolnavi de cancer internați la secția Terapie Intensivă din cadrul Insitutului Ocologic București au fost găsiți gândaci:

Dacă ar fi fost lumea măcar 1% indignată de gândacii din mâncarea bolnavilor de cancer, de la Terapie Intensivă din Institutul Oncologic Bucuresti, pe cât e de oripilată de un manelist la Untold, eram departe…. foarte departe!” (C. G.)

Gândaci găsiți în mâncare la un spital din București
Gândaci găsiți în mâncare la un spital din București. Sursa foto: Facebook/ Carmen Gherghe

După ce au văzut postarea, mai multe persoane s-au revoltat. Una dintre ele chiar i-a recomandat femeii să trimită poza la Ministerul Sănătății și la Direcția de Sănătate Publică București:

De ce nu trimiteți poza către Ministerul Sănătații și Sanepid?
Cu postări de genul acesta nu pitem schimba lucrurile.” (M. G.)
Bucureșteanca i-a răspuns persoanei respective, spunându-i că poza a ajuns la Ministerul Sănătății:
Poza a ajuns la Minister, Rafila deja a fost întrebat de gandac. Managerul Prunoiu a recunoscut presei că e din spital poza.” (C. G.)
Postarea respectivă a fost văzută de mai mult de 200 de persoane și distribuită de peste 400.
Oamenii speră că apariția acestei imagini în mediul online va ajuta la rezolvarea problemei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies