FOTO | Când n-ai aer condiționat, te mulțumești și cu prima trapă la-ndemână. Cum arată un autobuz STB neprietenos pe caniculă de pe linia 610

21 iun. 2024
522 afișări
FOTO | Când n-ai aer condiționat, te mulțumești și cu prima trapă la-ndemână. Cum arată un autobuz STB neprietenos pe caniculă de pe linia 610
FOTO | Când n-ai aer condiționat, te mulțumești și cu prima trapă la-ndemână. Cum arată un autobuz STB neprietenos pe caniculă de pe linia 610. Sursa foto: Facebook / Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

Din păcate, vremea caniculară nu aduce după sine și aerul condiționat în toate mijloacele de transport în comun din București, după cum putem vedea și în poza-subiect a acestui articol. Spre exemplu, călătorii de pe linia autobuzului 610 au tras „bățul scurt” vineri la prânz și au nimerit într-un autobuz unde sursa de aerisire este îngusta trapă din tavan, potrivit unei postări de pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”.

Mersul cu autobuzele STB este un fel de joc de noroc pe timpul verii: o să fie liber autobuzul? O să fie înghesuit? Oare o să ai loc pe scaun? Ai oare parte de aer condiționat? Sau o să transpiri câteva stații? Din păcate, nu tot timpul ține universul cu tine, și ajungi într-un autobuz precum cel postat vineri la prânz pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”, unde singura sursă de aerisire este… o trapă îngustă din tavan.

Când n-ai aer condiționat în autobuzul STB, ai trapă în tavan

Potrivit celei care a postat fotografia pe grupul de Facebook, scena a fost surprinsă într-un autobuz de pe linia 610, vineri, la ora prânzului.

Prima statie pe ruta autobuzului 610 este Romprim și ultima stație este Piata Eroii Revolutiei. Linia 610 (Romprim‎→Piata Eroii Revolutiei) este operațională în fiecare zi a săptămânii și este printre cele mai scurte din București, cu ale sale 11 opriri și cu un timp total de călătorie de la un capăt la altul de doar 16 minute.

Ar putea fi o imagine cu turnichet
Sursa foto: Facebook / Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti

Anul trecut, acum aproape un an, prin trapa unui autobuz intra ploaia

Nu că așa ar fi ideal, dimpotrivă, dar în luna iulie a anului trecut, prin trapa unui autobuz intra ploaia care a început în toiul zilei.

Întâmplarea a avut loc vineri, 14 iulie 2023, în jurul orei 7, în autobuzul cu indicativul 253, care circula pe Șoseaua Fundeni. Afară a început să plouă puternic, iar apa a ajuns și în autobuzul Societății de Transport București, după cum a remarcat un călător.

Picăturile de ploaie au ajuns în interiorul mijlocului de transport prin trapa de aerisire din spatele acestuia, după cum a sesizat bărbatul pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”.

„Eram pe ultimul scaun și deodată prin fumătoarea din autobuz picura apă, că m-a udat de parcă m-a stropit cu furtunul, de telefon să nu mai zic întrucât m-am mutat la jumătatea autobuzului și îmi tot picura apă pe umăr și pe telefon. Nasol rău.”, povestea atunci un călător.

CITEȘTE ȘI

Cookies