FOTO | Bărbatul care l-a atacat pe patronul clubului Nuba din București a fost dat în urmărire generală. Acesta ar mai fi avut probleme cu legea în trecut

24 apr. 2023
256 Afișari
FOTO | Bărbatul care l-a atacat pe patronul clubului Nuba din București a fost dat în urmărire generală. Acesta ar mai fi avut probleme cu legea în trecut
FOTO | Bărbatul care l-a atacat pe patronul clubului Nuba din București a fost dat în urmărire generală. Acesta ar mai fi avut probleme cu legea în trecut. Sursa foto: HotNews

Bărbatul care l-a agresat pe patronul clubului Nuba din București a fost dat în urmărire generală în Europa. Agresorul a fugit din țară la câteva ore după atac.

Polițiștii știu cine este agresorul

Agresorul patronului clubului Nuba din Capitală este un cetățean de origine albaneză, care a mai avut de-a face cu poliția în trecut. Numele bărbatului este Rroshkodol Elis.

Agresorul patronului Nuba
Agresorul patronului Nuba. Sursa foto: Poliția Română

Atacatorul este cercetat pentru următoarele infracțiuni:

  • lovire
  • vătămare corporală sau din culpă

Poliția a emis un mandat european de arestare preventivă, din data de 22 aprilie 2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării, pentru atacatorul patronului.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost deportat din Grecia și a mai avut probleme cu legea și în alte state. Însă, în Albania nu ar avea cazier judiciar, conform surselor Antena 3 CNN.

Reamintim faptul că, incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe terasa unui local de lux din București. Un client s-a ridicat de la masă, a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe unul dintre patroni, după care a fugit.

Momentul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere. Înregistrările video ale camerelor de supraveghere arată cum agresorul stă la o masă și, în momentul în care unul dintre patronii Nuba trece pe lângă el, se ridică, merge în urma lui, cu cuțitul în mână, apoi brusc mărește pasul și îl atacă.

Jean Susu, unul dintre patronii clubului Nuba, a fost înjunghiat în zona feselor, de către un client care s-a ridicat de la masă, conform unor surse judiciare citate de HotNews.

Victima a fost dusă la Spitalul Floreasca în urma incidentului. Între timp, patronul a fost externat de la spital, însoțit de două gărzi de corp.

Martorii au spus că înaintea atacului nu ar fi existat discuții între cei doi

Martorii au povestit că, înaintea atacului de săptămâna trecută, nu a existat nicio discuție și niciun incident între patron și client. Angajații clubului Nuba, citați de Antena 3 CNN, spun că bărbatul a fost și cu o zi înainte de atac în cafeneaua din Dorobanți, s-a așezat la masă și a tot așteptat.

A doua zi, la fel. În momentul în care unul dintre patroni și-a făcut apariția, bărbatul s-a ridicat de la masă, l-a urmărit câțiva metri, după care l-a atacat.

Te-ar putea interesa și:

Cookies