FOTO | Avem Retroparada Primăverii în București, în weekend. Sute de bijuterii pe patru roți vor fi expuse în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

27 apr. 2024
5704 afișări
FOTO | Avem Retroparada Primăverii în București, în weekend. Sute de bijuterii pe patru roți vor fi expuse în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4
FOTO | Avem Retroparada Primăverii în București, în weekend. Sute de bijuterii pe patru roți vor fi expuse în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 | Sursă foto: Retromobil Club România

Sute de mașini de epocă vor putea fi admirate în acest final de săptămână în cadrul evenimentului „Retroparada Primăverii 2024”. Bijuteriile pe patru roți vor fi expuse în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei.

Avem Retroparada Primăverii în București

Filiala București a Retromobil Club România organizează în acest weekend primul eveniment dedicat iubitorilor de mașini de epocă. Bucureștenii sunt așteptați duminică, 28 aprilie 2024, în Parcul Lumea Copiilor, să admire vehiculele de epocă.

Între orele 10:00 – 13:30, parcul din Sectorul 4 se va transforma într-un adevărat salon auto. În cadrul evenimentului, urmează să fie expuse peste 200 de autovehicule ale membrilor Retromobil Club România, filiala București.

Organizatorii au transmis:

La Retroparada Primăverii din București, de departe cea mai mare reuniune de autovehicule istorice din țară, vor fi prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA fabricate între anii ‘20 și ‘90 aflate în colecția membrilor Retromobil Club România filiala București. 

Sursă foto: Retromobil Club România
Sursă foto: Retromobil Club România

Retroparada are o tradiție de 26 de ani, fiind un eveniment excelent pentru cei care vor să ia contact cu istoria mașinilor, dar și pentru pasionați. De asemenea, acesta este un eveniment perfect pentru toate categoriile de vârstă.

Expoziția bijuteriilor pe patru roți este organizată cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, Grawe Asigurări România și Delta Plus Trading.

Astfel că, duminică, bucureștenii sunt așteptați să admire mașinile de epocă și să se relaxeze alături de familie și de prieteni. Intrarea este gratuită.

Sursă foto: Retromobil Club România
Sursă foto: Retromobil Club România

Retromobil Club România a fost înființat în 1998

Clubul pasionaților de automobile de colecție a fost înființat încă din anul 1998, iar l acest moment este cea mai mare asociației de profil din România. Aceasta are un total de 4.500 de membrii, persoane ce fac eforturi considerabile pentru a restaura și întreține mașinile istorice.

Retromobil Club România are misiunea de a cultiva pasiunea pentru fenomenul automobilistic, realizând prin fiecare din evenimentele sale un demers cultural-educativ prin care încurajează păstrarea în stare optimă a vehiculelor istorice de pe teritoriul României, colecționarea și restaurarea acestora. constituind totodată singura organizație de colecționari care poate oferi sprijinul tuturor celor care doresc să inițieze un proiect de prezervare a unui autovehicul istoric.

La 26 de ani de la înființare, Retromobil Club România a certificat peste 11.000 de vehicule istorice. Organizația are 41 de filiale județene, acestea organizând anula peste 180 de evenimente.

FORD MODEL A \ Sursă foto: Retromobil Club România
IMZ \ Sursă foto: Retromobil Club România
Dacia \ Sursă foto: Retromobil Club România
Sursă foto: Retromobil Club România
Cookies