FOTO | Așa se parchează un Mercedes pe loc de „cinste”: chiar în mijlocul trotuarului. Totuși, cum a trecut de stâlpișori?

21 iun. 2024
865 afișări
FOTO | Așa se parchează un Mercedes pe loc de „cinste”: chiar în mijlocul trotuarului. Totuși, cum a trecut de stâlpișori?
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Un șofer de Mercedes-Benz și-a parcat mașina la loc sigur, curat, separat de stâlpișori… adică în mijlocul unui trotuar din București. Acum vine întrebarea: cum a pus-o acolo? A desfăcut stâlpișorii din poză, lipsesc stâlpișori în spatele cadrului? Rămâne un mister, și o postare pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Parcări demne de pozat și de minunat sunt din belșug pe străzile din București. De data asta ne uităm la „reușita” unui șofer de Mercedes-Benz, care și-a lăsat la loc sigur mașina, unde altundeva decât chiar pe mijlocul trotuarului.

Mercedesul parcat la loc sigur, pe mijlocul trotuarului, a devenit celebru pe Facebook

Deși la prima vedere poate părea că semnul de parcare din dreapta cadrului arată să parchezi aici, semnul indică, din păcate pentru șoferul-autor, locul unde se termină zona de parcări.

Un trecător a fotografiat scena și a postat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. În scurt timp, imaginea a strâns zeci de aprecieri și reacții. Iată câteva dintre cele mai apreciate comentarii:

  • Eu aș monta la repezeală niște stâlpișori în locul celor deteriorați. Până mîine se fac betonnnnnnnn
  • Are mertan? Are…
  • N-a inteles semnul, a crezut ca acolo începe parcarea :))
  • Eu azi mergeam pe Colentina, jumatate de trotuar era ocupat cu masini parcate, cealalta jumatate era pista de bicicleta. Am mers pe pista totusi si aud un claxon din spate, era o masina care mergea pe trotuar. Eu nu mai pot.
  • Spune mi că ai sunat la locale,știți ce cred eu,pentru că am văzut cu ochi mei,a durat ceva dar nu am telefon la mine …unii…desurubeaza stâlpișorii,pun mașină pe trotuar,pun stâlpișorii înapoi și aia e

Din poză e cam greu să îți dai seama cum a pus-o după stâlpișori… cel mai probabil fie a desfăcut stâlpișori cât să intre cu mașina și după i-a pus la loc, fie în spatele mașinii nu sunt stâlpișori și s-a strecurat pe acolo.

Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Cookies