FOTO | „Ana și Stâlpișorul”, parking poem de București. Doamna are loc de parcare la Piațeta Favorit, dar și stâlpișor teșit sub mașină

05 iun. 2024
376 afișări
FOTO |
FOTO | "Ana și Stâlpișorul", parking poem de București. Doamna are loc de parcare la Piațeta Favorit, dar și stâlpișor teșit sub mașină. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Uneori, nici măcar două rânduri de stâlpișori nu pot sta între un șofer (în acest caz șoferiță) și dorința sa arzătoare de a parca unde îi poftește inima, de data asta lângă Piațeta Favorit, în Sectorul 6. Prin urmare, dacă ne luăm după fotografia de pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, Ana nu are mere, dar are Renault alb, un stâlpișor sub el și sesizare făcută la Poliția Locală. Asta e, se mai întâmplă.

Credeați că două rânduri de stâlpișori sigur o sa facă șoferii să caute să parcheze altundeva, nu? Ei bine, se pare că nici un rând de stâlpișori de metal, montați pe marginea trotuarului, și un alt rând de stâlpișori, de culoare galben-strident, de cauciuc, meniți să prevină șoferii din a parca pe colțul intersecției (pentru a nu reduce vizibilitatea), nu sunt chiar mereu de ajuns.

Ana are loc de parcare… dar și stâlpișor sub mașină… și sesizare la Poliția Locală

Pe colțul intersecției de la Piațeta Favorit, în Sectorul 6, peste drum de o terasă, a „răsărit” un Renault Clio alb, care tronează peste un stâlpișor de cauciuc. Întreaga scenă a fost fotografiată și postată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

După cum probabil era de așteptat, la scurt timp după ce a fost postată imaginea, un membru al comunității a făcut sesizare la Poliția Locală, fapt pe care l-a și anunțat în comentarii.

Între timp, alții doar s-au amuzat de situație și de numărul de înmatriculare al mașinii parcate pe colțul intersecției indiferent de obstacolele puse în cale de soartă și de autorități.

  • Nu fiți răi! Dacă omul nu avea unde?
  • Daca si raii astia de la Primarie ii vopsesc in culori din astea de nu se vad…
  • Ana are mere 🤣🤣🤣. O să rămână fără ele. Trebuie să le vândă ca să plătească stâlpul
  • E mic, nu l-a văzut
Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

CITEȘTE ȘI

Cookies