FOTO | Am fost la Laminor Wonderland, la palmieri împodobiți cu luminițe și beteală. Deci, cum mi s-a părut mie la Târgul de Crăciun al lui Negoiță

02 dec. 2023
8067 Afișari
FOTO | Am fost la Laminor Wonderland, la palmieri împodobiți cu luminițe și beteală. Deci, cum mi s-a părut mie la Târgul de Crăciun al lui Negoiță
FOTO | Am fost la Laminor Wonderland, la palmieri împodobiți cu luminițe și beteală. Deci, cum mi s-a părut mie la Târgul de Crăciun al lui Negoiță. Sursa foto: B365.ro

Am fost la Laminor Winter Wonderland și m-am distrat grozav. Dacă sunteți curioși cum e atmosfera acolo, cât de mare e Hala Laminor și, mai ales, ce prețuri sunt la mâncare, atunci v-ar putea interesa experiența mea la Târgul de Crăciun din Sectorul 3.

Deci, cât de mare este Hala Laminor?

M-am decis să fac și eu ceva în acest sfârșit de săptămână și, dacă tot s-au deschis târgurile de Crăciun din București, de ce să nu profit de ocazie și să merg, cel puțin la unul dintre ele?

Am ajuns acolo în jur de ora 6. By the way, am folosit metroul, cu care am ajuns destul de repede. Nu era nici aglomerat, deci, vă recomand. Plus că Hala Laminor este la nici două minute de stația de metrou.

Intrare Hala Laminor
Intrare Hala Laminor. Sursa foto: B365.ro

Când am ajuns eu, era lume, dar nu atât de multă încât să nu ai pe unde să treci. Am văzut că în partea exterioară erau destul de multe căsuțe cu mâncare și băutură, iar în partea interioară erau mult mai diversificate. Erau standuri cu decorațiuni, accesorii, miere, prăjituri și multe alte nebunii.

Totodată, decorațiunile m-au impresionat, în special cele de pe bradul de Crăciun (sau brazii, că erau mai mulți).

Bradul de Crăciun
Bradul de Crăciun. Sursa foto: B365.ro

Deci, ca să răspund la întrebare: Hala Laminor este IMENSĂ, nu m-aș fi așteptat. În poze nu pare chiar atât de mare, dar e destul de spațioasă în realitate. Și este și cald înăuntru. Asta cred că este cea mai bună parte la acest târg de Crăciun, poți sta cât vrei, că măcar nu îți e frig și nu îți tremură mâna pe paharul de vin fiert sau pe clătită.

Hala Laminor
Hala Laminor. Sursa foto: B365.ro

De ce am mers la Laminor Winter Wonderland?

Probabil (sau nu) vă întrebați de ce am ales Laminor Winter Wonderland și nu celelalte târguri de Crăciun din București sau orice alt eveniment de 1 Decembrie. Păi, din mai multe motive.

Primul și principalul motiv pentru care am ales acest târg a fost Killa Fonic, care a susținut un concert incredibil. A creat o atmosferă de nedescris și tot ce pot să spun este că are o voce extraordinară.

Vă las un filmuleț mai jos, ca să auziți și voi:

Pe lângă Killa Fonic, pe scena festivalului au urcat Inna și Emaa, două voci la fel de extraordinare ale României. Și ele au întreținut foarte bine atmosfera în Hala Laminor și i-au făcut pe oameni să se simtă bine.

Trecem la al doilea motiv pentru care am ales Laminor Winter Wonderland: că e cald. Concertele s-au desfășurat în interiorul Halei, unde este cald. Eu sunt o persoană care nu prea suportă frigul, deci a trebuit să caut un loc în care să nu fac țurțuri la nas.

Și, al treilea motiv: Hala Laminor este destul de aproape de mine. Nu am vrut să schimb prea multe mijloace de transport în comun, am vrut să merg la cel mai apropiat târg. De aceea, l-am ales pe cel din Sectorul 3.

Hala este plină de palmieri și plante exotice

Doar știm că primarul Sectorului 3 este mare fan palmieri și plante exotice. Bineînțeles că Hala Laminor este plină de astfel de copaci și plante, dar, după părerea mea, nu arată rău. Oamenii chiar admirau peisajul și îl fotografiau.

Palmierii din Hala Laminor
Palmierii din Hala Laminor. Sursa foto: B365.ro

Chiar m-am așezat și eu lângă unul dintre palmieri pentru a savura o clătită cu Nutella și un pahar de ceai cald.

Am mâncat o clătită alături de palmieri
Am mâncat o clătită alături de palmieri. Sursa foto: B365.ro

Cam care sunt prețurile la târg?

Păi, Primăria Sectorului 3 a făcut o listă cu prețurile (aproximate) de la Laminor Winter Wonderland. O puteți găsi AICI.

Din câte am văzut eu, prețurile sunt aproximativ asemănătoare, plus-minus doi, trei lei. Un pahar de vin fiert e cam 10-12 lei, clătitele sunt între 15 și 20 de lei (depinde de topping), o apă plată este 10 lei, un pahar de ceai este tot 10 lei. Un porumb fiert costă tot cam 10 lei, adică sunt prețuri chiar ok. Mă așteptam să fie totul mult mai scump.

Și, aș fi vrut să vă povestesc puțin și despre patinoar, dar nu am apucat să îl văd. Dar, dacă o să mai merg acolo, cu siguranță îmi voi povesti experiența.

Încă ceva. În caz că sunteți curioși dacă există sau nu toalete la Laminor Winter Wonderland, ei bine, EXISTĂ. Și au și hârtie igienică, apă, săpun și uscătoare pentru mâini.

Per total, a fost o experiență foarte plăcută și aș mai repeta-o. Chiar mă bucur că am fost la încă un concert de-al lui Killa Fonic (și gratis), că am văzut niște decorațiuni foarte frumoase și oameni la fel de frumoși, care pur și simplu s-au simțit bine la târg. Recomand!

Decorațiuni Laminor Winter Wonderland
Decorațiuni Laminor Winter Wonderland. Sursa foto: B365.ro
Caruselul
Caruselul. Sursa foto: B365.ro
Cookies