ARHIVA B365

FOTO. Adi Despot, solistul Viţa de Vie, surprins când îi ajuta pe răniţii din clubul Colectiv

Adi Despot s-a aflat vineri seara în clubul Colectiv, la lansarea noului album al trupei Goodbye to Gravity. În momentul în care s-a produs incendiul soldat cu 32 de morţi şi circa 180 de răniţi, solistul trupei Viţa de Vie a încercat să-i ajute pe cei care se aflau în stare gravă, după ce a reușit să iasă din club, scrie libertatea.ro.

Adi Despot a fost surprins de un cameraman de la Protv în timp ce făcea tot posibilul să salveze mai mulți tineri răniți în iadul dezlănțuit în clubul Colectiv. Acesta a țipat de mai multe ori la cel care îl filma să lase camera și să-i ajute pe răniţi.

Adi Despot nu a făcut nicio declaraţie, dar despre el a scris cameramanul Pro TV, care a precizat că l-a văzut pe artist cărând pe braţe răniţi, deşi el însuşi avea urmele incendiului pe faţă.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 22.30, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate, până acum, iar alte 180 au fost rănite, din care majoritatea a suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button