FOTO | Accident grav la intersecția Bd. Camil Ressu cu Str. Fizicienilor, între două mașini. Descarcerare, poliție și SMURD, prezente la fața locului

18 apr. 2024
2997 afișări
FOTO | Accident grav la intersecția Bd. Camil Ressu cu Str. Fizicienilor, între două mașini. Descarcerare, poliție și SMURD, prezente la fața locului
FOTO | Accident grav la intersecția Bd. Camil Ressu cu Str. Fizicienilor, între două mașini. Descarcerare, poliție și SMURD, prezente la fața locului. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Marius Mitrică

Un accident grav s-a produs la intersecția Bd. Camil Ressu x Str. Fizicienilor, în jurul orei 13:00. Două mașini au fost implicate.

Accident grav la intersecția Bd. Camil Ressu x Str. Fizicienilor

Potrivit unui membru „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, un accident grav a avut loc la intersecția Bd. Camil Ressu x Str. Fizicienilor.

Din imaginile publicate pe grup se observă că cele două mașini implicate în evenimentul de circulație au fost avariate serios. Totodată, trei persoane au fost rănite, una dintre acestea ajungând în stare gravă la spital.

Bd. Camil Ressu x Fizicienilor

• 2 auto implicate

• 3 pers rănite – una grav

EPA SMURD, UTIM SMURD, descarcerare, BPR, #EUEIFDV (C. Niculescu și încă un voluntar)

Conform informațiilor oferite de bărbat, persoana rănită grav, care a fost transportată la spital, a încetat din viață la unitatea medicală. Victima s-ar fi aflat pe locul din dreapta al unei mașini implicate în accident.

Update: victima rănită grav a decedat la spital… Era pasager în dreapta în auto lovit din lateral…

Totodată, o cititoare B365.ro a transmis că echipajele de poliție aflate la fața locului au blocat, în jurul orei 13:00, o parte din intersecție.

Accident grav, între 2 mașini, la piața Matei Ambrozie (cam acum 1h). Poliția a blocat o parte din intersecție.

Sursa foto: Lary B/Cetatean Sector 3
Sursa foto: Lary B/Cetatean Sector 3
Sursa foto: Cetățean Sector 3/T. Miriță - Facebook
Sursa foto: Cetățean Sector 3/T. Miriță – Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies